Roodbosch zomervakantie
Geplaatst op 13 juli 2021
Roodbosch blog week 28

Zomervakantie

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar hier is het bijna vakantie!! Wat gaan jullie doen deze zomer?

 

Er op uit

We mogen er inmiddels weer op uit! Bijna 2 jaar hebben we veel thuis gezeten. Veel mensen hebben hun vakantiegeld besteed aan hun huis. Verbouwingen, van kantoor aan huis tot nieuwe keukens. Overkappingen in tuinen. Vergroten van woonkamers etc.

Quality time

We kwamen tot de ontdekking dat thuis zijn en het thuis comfortabel maken wel erg belangrijk is. Meer quality time voor elkaar in je eigen veilige thuishaven. Hopelijk gaan we meer balans vinden in privé en werk. En blijven we onze thuis situatie steeds meer waarderen. Laten we meer rust gaan pakken om te genieten van onze thuisomgeving. Ik ben erg benieuwd wat dit voor iedereen in de toekomst gaat brengen of opleveren. De meeste mensen zullen alleen nog op kantoor afspreken voor meetings, dus ook daar gaat zeker wat veranderen.


Maar eerst vakantie…

Maar eerst even lekker met zijn allen genieten van onze welverdiende vakantie. Of dat nu in het buitenland is, op de camping in Nederland of in eigen tuin. Ontdek, ga er op uit en maak plezier. Fantaseer er op los! Zorg dat je heimwee krijgt, want dan pas voel je thuis. 😉