Het proces van een interieurplan
Geplaatst op 2 september 2020

Het proces van een interieurplan

Soms ben je in je hoofd al een tijdje bezig met iets wat je wil veranderen in je interieur. Wat wil je precies veranderen, waar en hoe begin je. Juist dat proces er naartoe is zo is zo leuk!

Ga op onderzoek uit en verzamel beeldmateriaal wat je aanspreekt. Oriënteer je goed en maak een document aan met een haalbaar stappenplan, waar begin ik, wat en wie heb ik hiervoor nodig. En uiteraard welk budget heb ik hiervoor staan. Neem de tijd om dingen rustig uit te zoeken voor je ze concreet maakt. Dit voorkomt een hoop frustratie en tijd.

Ik vind het heerlijk om met mijn klanten te brainstormen. Maak die start en bedenk hierbij dat het een proces is…… Immers onderga je elk jaar weer een andere fase, met nieuwe interesses en nieuwe wensen. En ook ik snap dat je snel resultaat wilt zien Maar ook in mijn huis is niet alles perfect en blijf ik wensen en dromen perfectioneren. Een verandering kan in kleine stappen groots effect hebben!

Nodig me uit bij jullie interieurproces om samen tot het mooiste resultaat te komen!

Zakelijke opdrachtgevers