Binnenhuisarchitect in Enschede

In juni 2016 vroeg ik mijn KVK aan voor mijn eigen bedrijf ROODBOSCH interieurstyling.
Met mijn achtergrond als interieurstylist heb ik voor meerdere grote bedrijven mogen werken. Met mijn opleiding aan de kunstacademie en de interieuracademie tot binnenhuisarchitect en interieurarchitect ben ik begonnen aan dit voor mij grote avontuur, mijn eigen interieurontwerp buro Roodbosch interieurstyling.

Interieurstyling

Mijn passie voor styling, kleur en interieur zit in mijn bloed en ik vind het fantastisch anderen hiermee te inspireren op mijn eigen manier. Wat ben ik blij en dankbaar voor alle mooie, lieve, inspirerende klanten die ik heb mogen ontmoeten. Spannend, leerzaam, inspirerend, confronterend, dankbaar, en natuurlijk keihard werken.

Publicaties in onder andere Vt Wonen, Twente Life, Vett magazine en de Tubantia.
Een aanvraag voor een publicatie in een boek. Particulieren en bedrijven vragen mij mee te denken over hun interieur. Ik heb het meest fantastische beroep.

Ik kom binnen in allerlei prachtige huizen en leuke bedrijven, ieder met zijn eigen verhaal en indentiteit, ontmoet veel verschillende mensen en vraag ze de hemd van hun lijf.

En ik mag ze ook nog helpen met hun interieur, oh wat doe ik dat graag!

De reactie bij het presenteren van mijn plan en uiteraard de oplevering vind ik het allerleukst. Mijn dag kan niet meer stuk als mensen enthousiast zijn en een dag later al gelijk met van alles en nog wat aan de slag gaan en mij hier foto’s van sturen.

Wil je kennismaken met Roodbosch interieurstyling?


Brainstormsessie

Inspiratie, ideeën en advies voor 2 uur
Direct advies bij jou thuis
Antwoord op al je interieur vragen

Ik maak graag kennis met je...

Vraag aan