Roodbosch Interieurstyling Blog Opening Ronald McDonald Huiskamer
Geplaatst op 7 juli 2021

Opening Ronald McDonald Huiskamer

Na 2 jaar kan ik jullie dan eindelijk alle foto’s van de Ronald mc Donald huiskamer met jullie delen, Want het is officieel geopend!!! Wat was dit een fantastische opdracht!  Eentje om nooit te vergeten. Het  startte juni 2019 met een pitch. 

Na deze pitch kreeg ik al snel te horen dat ik de opdracht kreeg. Ik moest in mijn netwerk op zoek gaan naar sponsoren en er gingen veel overleggen en gesprekken aan vooraf.

Iedereen die ik vroeg was enthousiast en wilde zijn steentje bijdragen! Overleggen met verpleegkundigen, pedagogen, gebouwbeheer, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers, en uiteraard bezochten we andere Ronald Mc Donald huizen en huiskamers. etc. etc.

Het ontwerp stond als een huis. Kleine aanpassingen betreft wat functies in de keuken en wat aanpassingen voor meer veiligheid waren alleen nog nodig om de kogel door de kerk te krijgen en te mogen starten. 


De oplevering

De oplevering was gepland in mei 2020 , dus we zouden in maart gaan starten met het inlichten en zoeken van vrijwilligers. In maart waren er 2 avonden ingepland om mogelijke vrijwilligers te informeren over de huiskamer in Enschede. Beide avonden zaten bommetje vol , Ik schat bijna 180 man in totaal ?! Een week daarna ging alles op slot… Volledige Lock Down

Officiele opening

In Aug 2020 proberen we opnieuw op te starten. Planning en leveringen, alles loopt niet zoals gepland i.v.m. Corona. Eind Oktober 2020 kunnen we het dan eindelijk opleveren. Het is klaar. Maar tegelijktijdig is er weer een Lock-Down. Dus we mogen nog niet officieel open. Nu juli 2021 mag het officieel open. Via een live stream op een groot scherm bij Concordia. Helaas niet een mooie opening zoals we gehoopt hadden. 


Super trots en dankbaar

Geen groot feest met alle fantastische mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Maar het belangrijkste is dat het er voor de kinderen en ouders in Twente is. Die hebben nu een heerlijk plek om een beetje op adem te komen. Even weg uit de ziekenhuis omgeving. Super trots en dankbaar ben ik, dat ik hier deel van uit heb mogen maken…


Foto's van de Ronald McDonald Huiskamer

Zakelijke opdrachtgevers