Mijn zoektocht naar sponsoren voor de Ronald McDonald huiskamer
Geplaatst op 4 maart 2020

Mijn zoektocht naar sponsoren voor de Ronald McDonald huiskamer

In mei vorig jaar begon ik aan dit mooie avontuur.  Mijn ontwerp voor de Ronald McDonald huiskamer wordt  werkelijkheid. Maar…….wie gaat mij daar bij helpen?

In mijn zoektocht naar sponsoren uit deze regio ging ik uiteraard eerst rondkijken in mijn eigen netwerk. Een aantal dagen lag er een lijstje voor mijn neus met nummers die ik belde met de vraag of ze aan dit mooie project willen meewerken. Ongelofelijk hoe iedereen hierop reageert, ik krijg veel persoonlijke verhalen te horen van mensen die uit eigen ervaring spreken en het fantastisch vinden dat het nu eindelijk ook in Enschede komt. Want in dit gehele proces van ontwerp naar uitvoering ben ik in gesprek geweest met ervaringsdeskundigen, pedagogisch medewerkers, vrijwilligers, de verpleging, gebouwbeheer, en alle sponsoren.  Samen hebben we kritisch naar mijn ontwerp gekeken. En samen gaan we zorgen dat dit straks staat. Bedrijven waar ik nu wekelijks over de vloer kom die geen aanpassing teveel is, bedrijven die enorme schenkingen doen maar die niet genoemd willen worden. Vrijwilligs die graag willen komen helpen en met mij persoonlijk contact opnemen waar ze zich kunnen aanmelden. Echt zo hartverwarmend. Ik kan het dus ook niet laten om al vast wat sponsoren in het zonnetje te zetten.

-Hoofdsponsor met een onwijs groot netwerk is KATO, Maaike van Kato ,die geen vraag teveel is en alles oppakt en regelt.
-Michel en Christiaan van keuken totaal die heel veel geduld hebben en tot in de avonden laat nog in  de weer zijn om alles te regelen voor een onwijs mooie keuken. 
-Brok interieurbouw die al het maatwerk gaat leveren en ook redelijk wat aanpassingen moest doen in dit gehele proces.

In mijn volgende Blog laat ik jullie weten wie er nog meer op mijn sponsor lijst staan en hoe dit mooie project verder verloopt.

Zakelijke opdrachtgevers