INTERIEUR ONTWERP EN STYLING

Wil je meer warmte, kleur, sfeer en persoonlijkheid in je huis, kantoorruimte of ander bedrijfspand? Worstel je met de indeling? Vind je teveel leuk maar weet je niet hoe je het moet combineren, wil je kleur op je wanden, maar je weet niet hoe je dit moet toepassen? Heb jij net dat duwtje in de rug nodig en wil je nu echt gericht stappen gaan ondernemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Roodbosch Interieurstyling.

Neem contact op met mij


INTERIEURONTWERP & STYLING voor particulieren

Mijn doel is om zoveel mogelijk te werken met bestaande middelen en persoonlijkheid aan te brengen in je interieur. Ik zoek graag de spanning op in materiaal, kleurgebruik, oude en nieuwe meubels en de indeling.

Particulieren

BRAINSTORMSESSIE (stylingadvies aan huis)

Plan een brainstormsessie met mij voor Inspiratie, ideeën en advies voor 2 uur. Direct advies bij jou thuis en antwoord op al je interieur vragen. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken.

Brainstormsessie

INTERIEURONTWERP & STYLING voor bedrijven

Voor bedrijven vind ik het geweldig om vanuit een concept voor een bedrijf een verrassend ontwerp te maken. Ik neem graag het hele proces over van ontwerp tot inkoop en van projectbegeleiding tot styling.

Bedrijven