Hoe creëer je een ideale werkplek thuis.
Geplaatst op 4 november 2020

Hoe creëer je een ideale werkplek thuis.

Ik mis mijn kantoor en uiteraard ook mijn kantoor maatjes. In ons geval hebben we geen extra kamer voor 2 kantoor plekken. Dus de een zit beneden de ander boven op een slaapkamer. Beneden was eerst de keukentafel, maar dat is geen doen met die lelijke schermen. En 2 kinderen die ook willen spelen. Dus werd deze plek verbannen in de voorkamer achter een kast. Een goede werkplek, waar je in alle rust kunt werken en ook  ergonomisch is erg belangrijk. Vind maar eens een mooie goede bureaustoel die een match is met de rest. Zo krijg ik vaak in mijn sessies de vraag hoe en waar ik een extra werkplek zou kunnen creëren. En uiteraard hoe die er ook nog een beetje stylish verantwoord kan uitzien….. Binnenkort hierover meer…. Wie weet tot gauw bij jou! Mooi kerstcadeau lijkt mij, een make- over voor je werkplek.

Wil jij een mooie werkplek creëeren? Neem dan contact met mij op

Zakelijke opdrachtgevers