Wat is jouw (huis) stijl?
Geplaatst op 30 september 2020

Wat is jouw (huis)stijl?

Of welke stijl heb jij in huis? Mooie vragen die ik vaak krijg.

Nou kijk even op mijn site (die binnenkort incl. logo helemaal vernieuwd worden.)

Ik hou er niet van om in hokjes te plaatsen, en ik pas zelf ook niet in een hokje. Onbegrensd kleurrijk en niet bang voor onverwachte combinaties. (Stiekem hou ik ervan als dingen een beetje clashen) Duurzaam, hergebruik, vintage en oude schatten nieuw leven geven. De uitdaging om met weinig middelen groots resultaat te boeken. Mensen andere inzichten geven…..dat is mijn passie. Dat is wie ik ben en wat ik doe! Dus ook voor mijn site en huisstijl wil ik wel eens iets anders. Maar mijn Roodboschje blijft….want die hoort bij mij.

Mag ik jou helpen uitvogelen, welk interieur bij jou past?

Nodig me dan uit voor een brainstormsessie in jouw huis!


BRAINSTORMSESSIE

Zakelijke opdrachtgevers