Blog

 • Roodbosch Interieurstyling Enschede Interieurdesign

  Ik weet waar jouw bed slaapt…

  Geplaatst op 16 september 2020
  Heerlijk kan ik slapen nu het buiten regent, waait en het weer wat donkerder is. Ik verheug me zo op mijn bedje s ’avonds. Nu moet ik zeggen dat onze nieuwe gordijnen ook fantastisch zijn, het is er nu heerlijk donker...
 • Interieurstyling Enschede Roodbosch Interieurdesign

  Herfstmoods

  Geplaatst op 9 september 2020
  Best lekker weer binnen zitten na deze heerlijke zomer. Vroeg naar bed, gordijntjes weer dicht en kaarsjes aan. Lekker knus op de bank ten midden van een heerlijke verzameling kussens en plaids. Ik hou zo van de seizoenen. Het begint dan zo te kriebelen weer in huis.
 • Roodbosch Interieurstyling interieurplan

  Het proces van een interieurplan.

  Geplaatst op 2 september 2020
  Soms ben je in je hoofd al een tijdje bezig met iets wat je wil veranderen in je interieur. Wat wil je precies veranderen, waar en hoe begin je. Juist dat proces er naartoe is zo is zo leuk!
 • Jaaah we gaan weer van start

  Jaaah we gaan weer van start

  Geplaatst op 26 augustus 2020
  Eigenlijk zou de Ronald mc. Donald huiskamer in mei al opgeleverd moet worden en zou deze al vol op aan het draaien zijn in Enschede.De vrijwilligers kwamen met enorme getalen en inmiddels zijn uit al deze fantastische mensen ook mensen aangenomen die staan trappelen om hier aan de slag te mogen gaan!
 • duurzaam interieur ontwerp roodbosch interieurstyling

  Duurzaamheid, circulair, recycling hergebruik en het milieu

  Geplaatst op 19 augustus 2020
  Ik heb me toch een toffe opdracht! Van kinds af aan ben ik een verzamelaar en kan moeilijk afstand doen van mooie spullen. Ik hergebruik de kleding van mijn zussen (tot ergernis van hen en ook soms van mezelf bij gebrek aan beter) Ik bewaarde mooi stofjes van kleding en maakte er kussens van.
 • Roodbosch interieurstyling huis te koop

  Huis te koop!

  Geplaatst op 12 augustus 2020
  Heb je huis in de verkoop en heb je inmiddels al je nieuwe droompaleisje gevonden. Weet je niet goed wat je met de indeling van deze nieuwe woning aan moet. Waar moet je beginnen?
 • Roodbosch interieurstyling

  Hittegolf! Niks nieuws onder de zon of toch wel?

  Geplaatst op 5 augustus 2020
  Nu ik deze blog schrijf regent het en is het fris.Dat terwijl het vorige week nog boven de 30 graden was en we ons huis uit zweette.
 • Roodbosch interieurstyling mijn mooiste kringloopvondsten

  Mijn mooiste kringloopvondsten

  Geplaatst op 29 juli 2020
  Welkom bij kringloopmuseum ROODBOSCH. (zo noemen vrienden vaak ons huis) Ik word altijd zoooooh blij van de kringloop.
 • Roodbosch interieurstyling kom binnen en voel je vooral welkom

  Kom binnen en voel je vooral welkom

  Geplaatst op 22 juli 2020
  Wat leuk dat je er bent! De hal is vaak een ondergeschoven kindje in ons huis. Het is wel je eerste indruk.
 • De ervaring van Sander en Annemieke

  De ervaring van Sander en Annemieke

  Geplaatst op 15 juli 2020
  Yes! Eindelijk is het - door de inzet, creativiteit en inlevingsvermogen van Marloes - gelukt om de juiste sfeer in ons huis te krijgen.
 • Roodbosch interieurstyling keuzestress

  Keuzestress

  Geplaatst op 8 juli 2020
  Ken je dat gevoel? Heb je net een nieuw huis gekocht of laat je je droomhuis bouwen? En dan, waar begin je?
 • Roodbosch interieurstyling feestje in de tuin

  Feestje in mijn tuin, want het is zomer!

  Geplaatst op 1 juli 2020
  Ik als boerendochter in de stad kan niet zonder tuin.
  De ruimte, het groen, het uitzicht.
  Mijn tuin van 40 meter diep midden in de stad, met veranda is echt heerlijk!
 • Ons buitenverblijf

  Ons buitenverblijf

  Geplaatst op 23 juni 2020
  Het hebben van een overkapping in je tuin is met de verwachte hittegolven op komst geen overbodige luxe. Wij zitten er bijna het hele jaar, heerlijk in de herfst bij een vuurtje met een dekentje.
 • Oh what a plee

  Oh what a plee

  Geplaatst op 17 juni 2020
  Alles ruimtes in huis tellen mee dus ook deze, de plee ( Wc) Hoe leuk is het om deze ruimte een make-over te geven. Het is een kleine ruimte (in de meeste gevallen) En met een kwastje verf en wat accessoires heb je in een no time iets anders.
 • Blijf jij ook thuis deze vakantie?

  Blijf jij ook thuis deze vakantie?

  Geplaatst op 10 juni 2020
  Dan kun je lekker aan de slag in je huis of met je overkapping. Het thuiswerken blijft voor veel mensen nog zeker tot eind van dit jaar. Dus we blijven voorlopig nog wel even binnen….. Grijp nu je kans en maak van jou huis, je thuis.
 • Onzekere tijden

  Onzekere tijden

  Geplaatst op 3 juni 2020
  In januari , februari en maart had ik het super druk! Wat was dat heerlijk. Je zit dan in een heerlijke flow! Ik had super toffe opdrachten het jaar begon fantastisch! Halverwege maart kwam de dip, de corona ellende en daarbij voor veel mensen en bedrijven veel onzekerheid.
 • Vakantie, klussen, verbouwen of verhuizen.

  Vakantie, klussen, verbouwen of verhuizen.

  Geplaatst op 27 mei 2020
  Ik wil het allemaal! Vakantie wordt dit jaar Nederland, hopen dat de weergoden hiermee in stemmen. Klussen ja dat lijstje blijft aangevuld met allerlei onderhouds dingetjes ( kitten, schilderen kozijnen etc ) Na gedane klusjes, als beloning gaan we op zoek naar nieuwe vloeren.
 • Klusvirus

  Klusvirus

  Geplaatst op 20 mei 2020
  Over virus gesproken ik heb deze. En laat dat andere veel besproken virus maar zitten.Volgens mij is het niet besmettelijk. Mits ik bij je langskom of je inspireer met mijn ideeën.
 • Tegeltje tik

  Tegeltje tik

  Geplaatst op 13 mei 2020
  Nee het is geen spelletje. Maar ik vind het wel een sport, om de mooiste tegeltjes te vinden. Van kitsch delfts blauw, tot mooie Marokkaanse Zelliges.
 • Kleur issues

  Kleur issues

  Geplaatst op 6 mei 2020
  Af en toe vragen vrienden en kennissen me op een verjaardag welke kleuren zou jij bij ons op de muur doen? Of sturen ze me vanuit de bouwmarkt een foto van hun gekozen staaltjes.
 • Mijn thuiswerkplek

  Mijn thuiswerkplek

  Geplaatst op 29 april 2020
  Ook ik heb mijn kantoor tijdens deze Corona crisis moeten inleveren voor een thuiswerkplek. Natuurlijk werk ik wel vaker vanuit mijn huis, maar dan met laptop op de eettafel. Maar nu moest alles verhuizen.
 • Thuis zijn, Thuis werken maar vooral van je huis genieten!

  Thuis zijn, Thuis werken maar vooral van je huis genieten!

  Geplaatst op 15 april 2020
  Thuis zijn, Thuis werken maar vooral van je huis genieten! Ik merk dat ik er best goed in ben! Wat ben ik eigenlijk blij met ons mooie huis. Ik voel me er veilig en fijn, dat merk ik vooral in deze dagen.
 • De ervaring van mijn online brainstorm sessie

  De ervaring van mijn online brainstorm sessie

  Geplaatst op 8 april 2020
  Zo gaaf dat het online toch door kan gaan met mijn werk! Want dat is toch wat ik het liefste doe! Mensen verrassen met mooie interieurplannen.
 • Wat een week!

  Wat een week!

  Geplaatst op 1 april 2020
  Hier even een berichtje van het thuisfront van mij. De eerste 1,5 weken zaten wij binnen, benauwd en met grote zorgen om onze dochtertje van 11 die 4 dagen met 40 graden koorts nietszeggend en als een dood vogeltje in bed lag. Met mijn groeiende smetvrees woede heb ik ook nog eens mijn laptop te goed schoongemaakt waardoor deze niks meer doet en ik een nieuwe moest aanschaffen om mijn werk te kunnen hervatten. Lekker belangrijk, maar wel mooi balen als je bijna geen inkomsten meer hebt. Wat is er nou echt belangrijk? Liefde en gezond zijn toch!
 • Tja Corona…….

  Tja Corona…….

  Geplaatst op 25 maart 2020
  Als kleine ondernemer vraag ik me af hoelang het gaat duren en hoe ik dingen op een andere manier kan gaan oplossen zodat ik kan blijven doorwerken. Gisteren had ik mijn eerste online (pitch) presentatie. Voor heel veel mensen is dit de normaalste zaak van de wereld maar doe mij maar gewoon gezellig contact met een kop koffie aan de keukentafel.
 • Blij met een kussentje erbij!

  Blij met een kussentje erbij!

  Geplaatst op 18 maart 2020
  Ik word zo blij van mooie materialen en kleuren. En ik heb een kleine verslaving en dat zijn kussens. In allerlei maten, kleuren, vormen, printjes en materialen ik hou ervan.
 • Het plan voor de Ronald McDonald huiskamer

  Het plan voor de Ronald McDonald huiskamer

  Geplaatst op 11 maart 2020
  Nooit gedacht dat ik een presentatie ga geven voor 160 mensen. Maar he, waar hebben we het over… 160 mensen die vrijwillig een steentje gaan bijdragen aan de Ronald McDonald huiskamer Enschede en graag informatie willen over hoe dit alles in zijn werk gaat. En dan sta ik ondertussen in mijn broek te doen van angst, ik heb zoveel respect voor deze hartverwarmende opkomst dat ik hiervoor graag mijn nagels eraf bijt.
 • Mijn zoektocht naar sponsoren voor de Ronald McDonald huiskamer

  Mijn zoektocht naar sponsoren voor de Ronald McDonald huiskamer

  Geplaatst op 4 maart 2020
  In mei vorig jaar begon ik aan dit mooie avontuur. Mijn ontwerp voor de Ronald McDonald huiskamer wordt werkelijkheid. Maar…….wie gaat mij daar bij helpen?
 • Onze ervaring met het Interieurplan van Roodbosch interieurstyling

  Onze ervaring met het Interieurplan van Roodbosch interieurstyling

  Geplaatst op 26 februari 2020
  Deze week een ervaring van een klant: bijna een jaar geleden kochten we het huis waar we stiekem al jaren verliefd op waren. We vielen direct voor de bijzondere architectuur van het huis met veel ramen en hoogteverschillen. Maar de indeling van de woonkamer en keuken... we kwamen er niet uit.
 • Kom je steeds met allerlei spullen thuis die toch niet in je interieur blijken te passen.

  Kom je steeds met allerlei spullen thuis die toch niet in je interieur blijken te passen.

  Geplaatst op 19 februari 2020
  Heb je behoefte aan een kloppend geheel. Vind je het lastig keuzes te maken Voorkom miskopen en maak gebruik van een moodboard, dit sfeerbord is de leidraad voor je interieur.
 • Worstel jij met je indeling van je woning ?

  Worstel jij met je indeling van je woning ?

  Geplaatst op 12 februari 2020
  Heb je een iemand nodig die met een frisse blik naar je interieur kijkt? Komen de meubels uit je vorige woning niet zo mooi tot zijn recht in je huidige woning. Wil je andere meubels aanschaffen maar je weet niet hoe en wat.
 • Loop jij te vaak tegen de lamp?

  Loop jij te vaak tegen de lamp?

  Geplaatst op 5 februari 2020
  Loop jij te vaak tegen de lamp met te weinig verlichting in je huis.
  Denk hierbij aan functionele verlichting bij je werk of leesplek, een goede basisverlichting bij binnenkomst of juist sfeerverlichting in die donkere hoek.
  Of wil je nu eindelijk eens die mooie wand met kunst goed uitlichten.
 • Indeling Woonkamer Roodbosch Interieurstyling

  Heb je het gevoel dat je niet lekker in je eigen huis zit?

  Geplaatst op 29 januari 2020
  Heb je het gevoel dat je niet lekker in je eigen huis zit ? Voel je constant onrust als je s’avonds op de bank zit maar je kunt er geen vinger op leggen of worstel je met de indeling van je woonkamer?
 • We gaan beginnen!

  We gaan beginnen!

  Geplaatst op 15 januari 2020
  Eindelijk mag ik het jullie vertellen. In mei 2019 werd ik gebeld door iemand van het Mst. Ik kan me dag nog goed herrinneren, het was bloedheet op kantoor en ik zat die dag alleen. Ik nam mijn telefoon op en de vraag werd gesteld: Zou jij met nog 2 andere partijen die we uitnodigen een voorstel willen doen voor een Ronald mc Donald huiskamer in Enschede.
 • Ronald McDonald huiskamer in Vrouw Kind Centrum van MST

  Ronald McDonald huiskamer in Vrouw Kind Centrum van MST

  Geplaatst op 9 januari 2020
  Een grote wens gaat in vervulling: er komt een huiskamer van het Ronald McDonald Kinderfonds in het Vrouw Kind Centrum van MST!
  Marloes Bosch van Roodbosch interieurstyling maakte een heel mooi en huiselijk ontwerp.
 • Het nieuwe jaar weer fris beginnen!

  Het nieuwe jaar weer fris beginnen!

  Geplaatst op 8 januari 2020
  Hebben jullie ook al voorjaars kriebels? Hier begint het met opruimen, schoonmaken en dan…plannen maken voor in huis. De trap schilderen, nadenken over een nieuwe keuken of zelfs uitbouwen. Heerlijk fantaseren!
 • Ik wil lente!

  Ik wil lente!

  Geplaatst op 30 december 2019
  Ik wil Lente terwijl iedereen lekker binnen zit bij de kerstboom en s’ avonds het eerste vuurwerk al knalt. Je zelfs in de stad midwinterhoorns hoort, mijmer ik over de lente.
 • bucketlist dingen roodbosch

  Bucketlist dingen

  Geplaatst op 18 december 2019
  Zo tegen het einde van het jaar denk ik altijd even na over wat er dit jaar allemaal gebeurd is. Wat is er gerealiseerd van al mijn plannen?
 • roodbosch kerst en oud & nieuw

  Kerst en oud & nieuw

  Geplaatst op 11 december 2019
  Het optuigen vind ik het leukst! Elk jaar is het weer een verassing wat er uit de dozen van zolder komt. En ik schaf elk jaar wel iets kleins erbij aan. Zo dit jaar een paar tijgerkoppen.
 • Kleuradvies in huis

  Kleuradvies in huis

  Geplaatst op 4 december 2019
  Binnenkort breekt de feestelijk maand December aan. Hopelijk ben je dan gezegend met een aantal vrije dagen of zelfs 1 of 2 weken. Een goed moment om in deze weken lekker aan de slag te gaan met het schilderen van enkele muren.
 • 5 tips voor het inrichten van een nieuwbouwwoning

  5 tips voor het inrichten van een nieuwbouwwoning

  Geplaatst op 27 november 2019
  Wat als je een nieuwbouwwoning hebt gekocht waar overal nog over nagedacht moet worden. Waar begin je?
 • Hij komt hij komt de lieve goede Sint, Wat brengt hij jou, wat brengt hij mij

  Hij komt hij komt de lieve goede Sint, Wat brengt hij jou, wat brengt hij mij

  Geplaatst op 20 november 2019
  In elk geval bergen met speelgoed mocht je in het bezit zijn van kinderen. Waar laat je alles? Begin nu al met opruimen van speelgoed waar ze niet meer naar om kijken…om alle schoencadeautjes en pakjesavond aan te kunnen.
 • Roodbosch blog voor en na nynke en mathijs

  Voor en Na van Nynke en Mathijs

  Geplaatst op 14 november 2019
  Ruim een jaar geleden alweer was mijn eerste kennismaking met Nynke en Mathijs. Ik kwam binnen in een vrij donkere woonkamer met donkere wanden, te groot vierkant donker meubilair en te weinig verlichting. Dit was mijn eerste indruk. Uiteraard was ik daarom ook niet voor niets uitgenodigd!
 • roodbosch blog Dutch Desing Week

  De Dutch Design Beurs (mijn flasback moment)

  Geplaatst op 6 november 2019
  Op de Dutch Design Week gaat het om experimenten met duurzame materialen en om kritische onderzoeksprojecten die maatschappelijke vraagstukken aangaan. Ik kreeg hierbij een beetje een flashback naar mijn kindertijd.
 • roodbosch blog dromen en hersenspinsels

  Dromen en hersenspinsels, mijn zoektocht voor de toekomst

  Geplaatst op 30 oktober 2019
  Collectieve woonvormen (gezellig samen oud worden) en een hypotheekvrij bestaan, wie wil er nou niet zo oud worden? Het zal mijn leeftijd wel zijn, maar ik ben hier steeds vaker mee bezig. Ik denk steeds vaker na over de toekomst.
 • Het verlichtingsplan

  Het verlichtingsplan

  Geplaatst op 25 oktober 2019
  Een goed verlichtingsplan is erg belangrijk. Als ik in de avond namelijk bij klanten thuiskom, valt het me vaak op dat er veel te weinig verlichting is. En dat terwijl het zo belangrijk is.
 • Akoestiek in bedrijfsruimtes door Roodbosch Interieurstyling

  Akoestiek in bedrijfsruimtes en op kantoor

  Geplaatst op 23 oktober 2019
  Bij bedrijven en in kantoren heb je vaak te maken met grote oppervlaktes en hard meubilair. Het gebruik van een vloerkleed of gordijnen is niet iets wat je hier overal kan toepassen. Maar juist voor een bedrijf waar meerdere mensen tegelijk aan het bellen en overleggen zijn in 1 ruimte is de akoestiek erg belangrijk.
 • blog akoestiek voor woningen

  Akoestiek voor woningen

  Geplaatst op 16 oktober 2019
  Een huis waarin geluid nagalmt is erg vervelend. In deze blog geef ik tips over hoe je dit makkelijk op kan lossen.
 • blog-vt-wonen-en-design-beurs

  Vt wonen en Design beurs 2019

  Geplaatst op 9 oktober 2019
  Deze beurs biedt een goede gelegenheid om wooninspiratie op te doen over de laatste interieurtrends, kleurtrends en woontrends. Heel eerlijk gezegd vond ik de woonbeurzen van de afgelopen jaren vaak een beetje hetzelfde. Maar deze keer was ik blij verrast!
 • blog waar slaapt jou bed

  Waar slaapt jouw bed? Styling tips voor slaapkamers

  Geplaatst op 2 oktober 2019
  Wist je dat we ruim 32 jaar van ons leven in de slaapkamer doorbrengen? Dan mogen we er wel wat aandacht aan besteden toch? In dit blogartikel geef ik je een aantal styling tips voor de slaapkamer.
 • blog kantoor frisse wind

  Kantoor frisse wind

  Geplaatst op 26 september 2019
  Is jouw kantoor saai en onpersoonlijk mist het sfeer en straalt het niet uit waar jij als bedrijf voor staat. Hoe richt je een kantoor sfeervol in en uiteraard ook efficiënt?
 • Budget Styling tips

  Budget Styling tips

  Geplaatst op 17 september 2019
  Met de woonmaand oktober voor de deur. En alle nieuwe collecties die worden gepresenteerd, gaan mijn handen altijd weer enorm jeuken. Heerlijk al die nieuwe inspiratie! Maar hoe pas je dit toe in je interieur zonder dat je een complete make-over hoeft te doen.
 • Roodbosch Interieurstyling, blog groen moet je doen

  Groen moet je doen!

  Geplaatst op 11 september 2019
  Zo na de zomer kruipen we weer lekker allemaal naar binnen op de bank. En dan kunnen we wel een beetje groen om ons heen gebruiken. Want planten zorgen voor meer zuurstof, een betere akoestiek, minder stress, een goede luchtvochtigheid en ze zuiveren de lucht.
 • Roodbosch Interieur Styling

  Een styling sessie bij jou thuis!

  Geplaatst op 4 september 2019
  Wil je meer warmte, kleur, sfeer en persoonlijkheid in je huis? Worstel je met de indeling van je woonkamer of is je gezinssituatie gewijzigd of komen jullie er samen niet uit?
 • Mijn bouwmarkt fetisj

  Mijn bouwmarkt fetisj

  Geplaatst op 29 augustus 2019
  Ik kom heel vaak bij de bouwmarkt. Voor mij is het net een snoepwinkel vol met inspiratie. Als ik iets voor in huis zoek en ik loop door de paden zie ik allerlei mooie moertjes, boutjes, kleurtjes en materialen en slaat mijn fantasie meteen op hol: want wat zou ik daar allemaal mee kunnen?
 • Blog van Roodbosch Interieurstyling over Dementie en verhuizen

  Dementie

  Geplaatst op 21 augustus 2019
  Laatst werd mij gevraagd mee te denken over de verhuizing van de vader van een klant. Zijn is vader is 76 en dementerend, hij gaat van zijn grote woning waar hij 40 jaar heeft gewoond naar een kamer in een verpleegtehuis van 40m2
 • Interieur

  Ga jij binnenkort verhuizen?

  Geplaatst op 29 juli 2019
  Ga jij binnenkort verhuizen en moet je huidige woning in de verkoop?
  Wij hebben zelf al heel wat woningen bekeken, de een met een rondslingerende onderbroek op de trapreling. De ander met een kelder die volstond met water en het eten wat half opgegeten op het aanrecht stond.
 • Woonkamer

  Duurzaamheid

  Geplaatst op 29 juli 2019
  Iedereen vraagt tegenwoordig naar duurzame oplossingen voor zijn huis. Of het nu gaat om de vloer, verf of de inrichting.
  Duurzaamheid is een hot item. Maar wat verstaan we nu eigenlijk onder duurzaam?
 • Hoe pas je kleur toe in je huis?

  Hoe pas je kleur toe in je huis?

  Geplaatst op 11 juli 2019
  Ik ben dol op kleur, prints en contrasten in materialen, dat zal jullie niet ontgaan zijn.
  Ik haal mijn inspiratie dus dan ook overal vandaan.
  Als ik s’avonds in bed lig en naar mijn stapel verzamelde kleding kijk die op een stoel is beland
  (ook ik heb zooi ) zie ik daar de meest fantastische kleuren combi.
 • Bijna vakantie!

  Bijna vakantie!

  Geplaatst op 4 juli 2019
  Komkommertijd….
  Wat gaan jullie doen deze vakantie?
  Bij mij begint het richting vakantie altijd erg stil te worden bij Roodbosch. Vooral als de temperaturen richting de 30 graden gaan, dan zit iedereen in de tuin te lummelen en is de energie bij iedereen op een laag pitje.
 • Een brainstormsessie iets voor jou?

  Een brainstormsessie iets voor jou?

  Geplaatst op 14 juni 2019
  Heb je net als Lian slaapkamers die steeds onaf blijven en kun je er geen sfeer in krijgen?
  Of Weet je niet welke kleuren je op de wanden wil en op wat voor wanden?
  Dan is een brainstormsessie wellicht iets voor jou! Lees verder voor meer informatie
 • Een kleine slaapkamer slim inrichten hoeft niet moeilijk te zijn

  Een kleine slaapkamer slim inrichten hoeft niet moeilijk te zijn

  Geplaatst op 29 april 2019
  Brr, een net iets te kleine slaapkamer inrichten is al voor veel mensen een probleem geweest. Waar laat je al je spullen zoals boeken, kleren en schoenen? En hoe laat je het er gezellig uitzien? Dilemma’s… Goed nieuws: het hoeft echt niet moeilijk te zijn!
 • Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken

  Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken

  Geplaatst op 25 maart 2019
  Wie kent ze niet, entrees, saaie kantoren, vergaderzalen waar letterlijk al je energie in wegstroomt. Ze zijn puur functioneel en zakelijk, kil en onpersoonlijk. Zo jammer, vooral omdat je wil dat diegene die gebruik maakt van deze ruimtes een goede eerste indruk krijgt van het bedrijf waar hij of zij zich op dat moment bevindt. Je wil dat je klanten en werknemers zich er thuis voelen. Dat mensen verwonderd en geïnspireerd raken, er energie van krijgen. De inrichting moet zorgen voor een positieve bijdrage.
 • Nieuwbouw

  Nieuwbouw

  Geplaatst op 8 maart 2019
  Heeft het vroegtijdig inzetten van een stylist bij nieuwbouw meerwaarde?
  Hier de verhalen van 2 klanten van Roodbosch:
  Aan het woord Jolanda en Raymond en Wout en Wendy
  Beide gaan ze nieuw bouwen,
 • Wat is het fijn om interieurstylist te zijn

  Wat is het fijn om interieurstylist te zijn

  Geplaatst op 20 februari 2019
  Ik word zo blij van leuke klanten, zo ook afgelopen week, deze moet ik even met jullie delen!
 • Woonprobleem; te kleine slaapkamer

  Woonprobleem; te kleine slaapkamer

  Geplaatst op 4 februari 2019
  Low budget verbouwing
  Niene is mijn dochtertje van 7.
  Dol op make up, logeerpartijtjes, dansen, tekenen en spelen met Sylvanian families. Ze verzamelt knuffels LOL surprise ballen en verkleedkleren.
  Ze heeft een slaapkamer van 1,6 m breed en 4 meter lang.
  Dit is erg klein , voor een bureau, poppenhuis, bed, voldoende kast ruimte, een logeerplek en voldoende ruimte om te spelen en haar verkleedkleren.
 • Roodbosch als verjaardagscadeau

  Roodbosch als verjaardagscadeau

  Geplaatst op 25 januari 2019
  Ik weet dat ik het meest fantastische beroep heb.
  Ik kom binnen in allerlei prachtige huizen, ontmoet veel verschillende mensen
  en vraag ze de hemd van hun lijf.
  En ik mag ze ook nog helpen hun huis gezellig te maken!
  Oh wat doe ik dat graag!
 • Een mooi compliment, daar wordt iedereen toch blij van!

  Een mooi compliment, daar wordt iedereen toch blij van!

  Geplaatst op 19 november 2018
  Een nieuw huis, een nieuw begin..Maar waar moet je nu beginnen? Een beetje hulp kon ik dan ook wel gebruiken.
  Ik kwam al vrij snel bij Marloes terecht. Haar aanpak en stijl spraken mij meteen aan en vanaf onze eerste kennismaking ben ik ontzettend blij dat ik haar heb gevraagd.
  Wat een enthousiasme en creativiteit!
 • Dankbaar

  Dankbaar

  Geplaatst op 12 november 2018
  Nog geen jaar geleden ben ik begonnen aan dit voor mij grote avontuur.
  In juni 2016 vroeg ik mijn KVK aan voor mijn eigen bedrijf ROODBOSCH interieurstyling.
 • Hier word ik zooh blij van

  Hier word ik zooh blij van

  Geplaatst op 11 november 2018
  Ongeveer 3 weken geleden was ik voor een intake gesprek bij Mandy en Paul.
  Ik kom binnen in een geweldig leuk en gezellig huis, en ben erg nieuwsgierig naar hun
  wensen.
 • Interview door Vettt

  Interview door Vettt

  Geplaatst op 11 november 2018
  Een tijdje geleden leerde ik Marloes kennen. Marloes is diegene die de Happy Workspace, waar de Vettt workshops plaatsvinden, in heeft gericht.
 • Mijn droomhuis

  Mijn droomhuis

  Geplaatst op 10 november 2018
  Ik ben heel blij met ons huis, maar toch blijft er altijd iets knagen. Een nieuw project, maar dan net buiten de stad.
  Meerdere makelaars hebben ons huis getaxeerd,
 • Binnenkijken

  Binnenkijken

  Geplaatst op 9 november 2018
  Helaas is de zomervakantie voorbij en wordt het alweer eerder donker ’s avonds. Maar voor mij heeft dat heeft ook een voordeel.
  Als ik ’s avonds met mijn denkbeeldige hond over straat loop, en iedereen zijn lampjes in huis weer aan heeft, kan ik tenminste lekker bij iedereen naar binnen gluren.
 • VT Wonen

  VT Wonen

  Geplaatst op 27 augustus 2016
  Ons huis in de VT Wonen