Zin in vakantie!
Geplaatst op 10 maart 2021

Zin in vakantie!

De afgelopen weken liet de zon zich weer zien en wat word ik daar blij van! Twee weken geleden kreeg ik mijn eerste aanvraag voor een brainstormsessie in een camper.

Met de eerste stap in de camper was mijn vakantie gevoel gelijk weer aangewakkerd. Zo tof om hierover te mogen meedenken. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je caravan of camper zo functioneel mogelijk in te richten. Je wilt er ook gelijk in vakantiestemming komen. Uiteraard is er qua stoffering veel mogelijk. Denk aan het schilderen van de wanden of zelfs behangen. De vloer is vervangbaar of leg er leuke kleedjes in. En het vervangen van de  kussens en gordijnen, daar valt ook vaak veel eer aan te behalen!

Ik heb ruim 7 jaar geleden onze caravan gestript, waar we nu nog steeds van genieten. Er is een stapelbed in gemaakt en het keukenblok is eruit gesloopt, want koken doen we toch buiten. En niet geheel onbelangrijk een normale koelkast erin, want een ijskoud biertje in de zomer is wel een must ;-). En natuurlijk is er extra opbergruimte gecreëerd.

Een jaar geleden werd ik ook voor een make-over van een stacaravan gevraagd. Die naar eigen zeggen echt super mooi is geworden. Dus mocht je hulp nodig hebben voor het inrichten van je stacaravan, caravan, camper of vakantiewoning, plan dan een brainstormsessie met me. Ik wil dat vakantiegevoel graag zo lang mogelijk vasthouden.

De voor- en nafoto's van de camper