Zijn jullie ook zo toe aan vakantie?
Geplaatst op 23 juni 2022

Zijn jullie ook zo toe aan vakantie?

Net als Bowie de kat van klanten van mij @tamsyngraff en @mimicfxstudio. Vandaag is het 32 graden hier maar tijd voor een siësta en even lekker niks doen is er hier niet.Ik heb zoveel toffe opdrachten! En daar ben ik onwijs dankbaar voor. Vandaar dat het op social media hier een beetje stil is.

Ik ben bezig met een hal van een lagere school een kantoor voor onwijs tof uitzendbureau. Een prachtig monumentaal pand in de binnenstad dat van een kantoor om moeten worden getoverd naar familie huis. Een kantoor pand van een bouw bedrijf. En daarom heen heb ik veel particuliere brainstormsessie. Zo tof allemaal!

Mijn tijd om even te niksen komt nog wel. Lekker op vakantie en weer nieuwe inspiratie op doen. Want uiteindelijk vind ik dat het leukst van vakantie. Het ontdekken, verwonderen en het reizen naar onbekende plekken. Heerlijk, ik heb er wel weer zin in. En jullie?

Sorry voor mijn dag dromen …
Ik ga weer snel verder met al mijn leuke projecten!