Weer aan het werk!
Geplaatst op 16 augustus 2022

Weer aan het werk!

Na een maand vakantie startte ik vandaag mijn laptop weer op. Helemaal weer fris en fruitig en vol nieuwe inspiratie. Wat was de vakantie heerlijk. Maar wat is het weer fijn om weer lekker in je eigen vertrouwde huisje thuis te komen. Je kunt alles even weer met een nieuwe frisse blik aanschouwen.


We beginnen hier eerst maar eens met een grote opruiming van alles wat niet meer nodig is. Letterlijk een frisse start. En dan komt er een nieuw wensenlijstje Bij mij begint er gelijk weer van alles te borrelen.  Maar met deze temperatuur doe ik het in huis nog even rustig aan.


Dus plan B is buiten aan de slag, met een nieuwe veranda vloer. En ik droom over een natuurzwembad in de tuin 😉 omdat eindelijk die monsterlijke trampoline eruit mocht van de kinderen.(Dit blijft een grote wens waar we eerst voor moeten sparen vrees ik.) En uiteraard het verlangen naar een airco in de gehele woning, met deze temperaturen. 

Maar omdat ik deze qua uiterlijk zo lelijk vind, houdt dat me enigszins tegen.


Hoe is dat met jullie na de vakantie?  Maken jullie in de vakantie ook nieuwe plannen en sparren jullie samen over jullie dromen en wensen?