We gaan beginnen!
Geplaatst op 15 januari 2020

We gaan beginnen!

9 jan is er oficieel getekend voor de Ronald Mc Donald huiskamer in het Mst!

Eindelijk mag ik het jullie vertellen. In mei 2019 werd ik gebeld door iemand van het Mst. Ik kan me dag nog goed herrinneren, het was bloedheet op kantoor en ik zat die dag alleen.  Ik nam mijn telefoon op en de vraag werd gesteld:  Zou jij met nog 2 andere partijen die we uitnodigen een voorstel willen doen voor een Ronald mc Donald huiskamer in Enschede. Een voorstel in de vorm van een sfeerimpressie…

Ik legde de telefoon neer en dacht HOE DAN, WAW! Dit denk ik trouwens wel vaker… maar ppffff deze bijzonder mooie opdracht wil ik heeeel graag! En dan slaat mijn enthousiasme enorm op hol. Maar goed, er zijn nog 2 partijen met waarschijnlijk hetzelfde gevoel.

Dus to the point en aan de bak!

In het voorwerk van dit traject ben ik eerst gezinnen  gaan bellen die ooit (en sommigen nog steeds) gebruik hebben gemaakt van het Ronald mc Donald huis. Wat is belangrijk, waar is behoefte aan en wat waren hun wensen in deze vaak moeilijke situatie. Ik word wel vaker gebeld door bedrijven om te pitchen en een ontwerp voorstel neer te leggen met nog meerdere gegadigden. Altijd is het dan afwachten of je de opdracht mag doen en of het is wat zij ervan verwacht hadden. Dus ook deze keer…wat een spanning.

Ik presenteer mijn plan en ze zijn gelijk heel erg enthousiast! En gelijk word er vermeld dat ik de opdracht heb...! WOW Ik sta buiten bij het Mst en doe een vreugde dansje en laat een traan van blijdschap!

Dus ik mag de Ronald mc Donald huiskamer in Enschede gaan ontwerpen hoe TOF!

Ook word er gevraagd om na te denken over sponsoring. Omdat Ronald mc donald een stichting is en ze bestaan van donaties en sponsoring. In de volgende Blog ga ik jullie meenemen in mijn sponsoring verhaal. Want het is echt hartverwarmend wat we allemaal voor elkaar krijgen met inzet van heel veel Twentse bedrijven en ondernemers.

Wordt vervolgd…

Kan ik jou ook helpen met een ontwerp? Neem dan contact met mij op via onderstaande knop.