Wat een week!
Geplaatst op 1 april 2020

Wat een week!

Hier even een berichtje van het thuisfront van mij. De eerste 1,5 weken zaten wij  binnen, benauwd en met grote zorgen om onze dochtertje van 11 die 4 dagen met 40 graden koorts nietszeggend en als een dood vogeltje in bed lag. Met mijn groeiende smetvrees woede heb ik ook nog eens mijn laptop te goed schoongemaakt waardoor deze niks meer doet en ik een nieuwe moest aanschaffen om mijn werk te kunnen hervatten. Lekker belangrijk, maar wel mooi balen als je bijna geen inkomsten meer hebt. Wat is er nou echt belangrijk? Liefde en gezond zijn toch! Man wat ben ik trots op hoe we het hier met zijn 4tjes doen! En wat mis ik de knuffels van mensen die ik heel erg mis. Maar wat is iedereen inventief en creatief, lief en behulpzaam. Feestjes vieren we online, kinderen sturen weer kaartjes en er worden weer hutten gebouwd. We bellen elkaar en nemen de tijd om echt te luisteren, we genieten intens van ons gezin. Van ons huis , onze tuin en de natuur. En ik ben aan het kijken of ik online iets moois kan aanbieden voor mijn klanten. Want als je dan toch de hele tijd in je veilige huisje moet zitten. Dan kun je het maar beter mooi en knus hebben. Bel me dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen en zien we elkaar online.