Roodbosch blog week 30 vakantie
Geplaatst op 27 juli 2021
Roodbosch blog week 30 vakantie

Vakantie, we zitten er midden in

Zoveel mensen, zoveel wensen. Zoveel huizen, zoveel smaken. Iedereen heeft een andere bestemming.

Waar hangen jullie uit?

Ik weet niet waar jij en ik op het moment uithangen als je deze blog leest… Misschien lig je in een hangmatje aan het strand zit je in je tuin op je telefoon, of komt het met bakken uit de lucht en schuil je in je tentje.

Wat gaat het worden?

Eigenlijk is het best grappig dat het weer en de bestemming je activiteit bepaalt. Als de voorspellingen regen zijn, gaan we niet naar het strand. Dan proberen we iets anders te plannen. Iets actiefs binnen, een spel, of pakken we een boek. Maar als het te warm is zijn we tot weinig in staat, een beetje chillen in de schaduw, of een plekje zoeken aan zee waar het nog een beetje waait. Andere mensen hebben een actieve vakantie en trekken fietsend het land door en slapen in een tentje in the middle of nowhere. Zij zoeken de rust op en willen niets gepland.

Iedereen zijn smaak

Zo is het ook met mijn klanten en hun woonwensen. De een houdt van licht en wil graag rust en balans. De andere kan het niet gek genoeg en staat voor alles open. De een gaat zelf klussen, waar de andere alles laat doen. Weer een ander denkt meer vanuit functie en is op zoek naar oplossingen voor zijn of haar indelingsprobleem. En ieder met zijn eigen smaakvoorkeur.

Wensen realiseren

Mijn taak is om deze wensen om te zetten naar een plan dat perfect bij hun aansluit. Ik pas mijn activiteit aan naar hun bestemming en wensen. Ik schakel en pas aan waar nodig, mensen inspireren en laten ontdekken wat bij hun past. Iedereen is verschillend en dat maakt mijn werk nou juist zo leuk!

Mocht je hulp nodig hebben bij het realiseren van je woonwensen, nodig me dan uit voor een brainstormsessie aan huis.