Oh what a plee
Geplaatst op 17 juni 2020

Oh what a plee.

Alles ruimtes in huis tellen mee dus ook deze,¬† de plee ( Wc) Hoe leuk is het om deze ruimte een make-over te geven. Het is een kleine ruimte (in de meeste gevallen) En met een kwastje verf en wat accessoires heb je in een no time iets anders. Vaak is een wc een klein donker hokje, dus begin bij een goede verlichting! En alles kan en mag op de plee (letterlijk en figuurlijkūüėČ) Dus leef je uit! Als ik bij iemand op de wc zit vind ik het erg leuk dat daar persoonlijke spulletjes hangen.¬†Zoals een verjaardagskalender, foto‚Äôs of leuke tekeningen. Ook vermaak ik me daar prima met een heerlijk tijdschrift‚Ķ.. Of een leuk boekje met quotes.¬†Zo heb ik mij in quarantaine tijd regelmaat daar even lekker opgesloten. En ja, hij stond ook op mijn nominatielijstje voor een make-over. Dus dat heb ik gedaan, geen tegelwerk, geen nieuwe wasbak of kraan maar enkel de kwast met verf en wat kleine accessoires‚Ķ‚Ķ.. (Wist je trouwens dat wierookstokjes fantastisch zijn op de plee voor de poeperds, i.p.v. al die dure geurtjes zie zo vervagen? )

Heb je ook behoefte aan een make-over maar mis je inspiratie of kom je er gewoonweg niet uit. Neem dan contact met me op!