Nieuw jaar, nieuwe site, nieuw logo... Helloow 2021!
Geplaatst op 6 januari 2021

Nieuw jaar, nieuwe site, nieuw logo... Helloow 2021!

Hoe waren jullie feestdagen? Raar en anders dan anders zeker? Hier is achter de schermen hard gewerkt aan mijn nieuwe site. Het nieuwe logo lag al even klaar en zit in een strakker en moderner jasje.

Na bijna 5 jaar wilde ik iets anders. Iets wat meer bij mij past. Want ik heb in die tijd niet stilgezeten. Mijn bedrijf is gegroeid en ik ben meer ín mijn bedrijf gegroeid. En dan moet je interieurstyling heel even opzijzetten en tijd investeren in tekst en beeld. En de juiste mensen vinden die je hiermee verder kunnen helpen. Je kunt immers niet in alles uitblinken. 😉

Om het heel persoonlijk te maken, want dat vind ik erg belangrijk, heb ik vooral mensen die om mij heen staan gevraagd naar hun mening. Zo lief hoe iedereen heeft meegekeken en meegedacht! Is het praktisch? Staat alles er duidelijk in? Is alles makkelijk te vinden? En staat de site voor wie ik ben en wat ik doe? De kritische blik op mijn teksten en beeldmateriaal was heel welkom. 😊

Met deze nieuwe site als resultaat! Wat vinden jullie ervan?