Nieuw jaar, nieuwe plannen
Geplaatst op 30 december 2020

Nieuw jaar, nieuwe plannen

Ik stel voor om na de kerst de kussens weer eens lekker op te schudden: Tijd voor nieuwe plannen voor je woning! Hopelijk heb je lekker vakantie en kun je alvast wegdromen bij het idee van een aanbouw voor - of verbouwing of restyling van - je woonkamer, keuken, slaapkamer of... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij gaan dit jaar voor een aanbouw voor een kantoor aan huis en een restyling van de slaapkamer van onze oudste dochter. Mooie projectjes om het jaar mee te starten toch? Het is heerlijk om samen te mijmeren over allerlei mogelijkheden. Wat betreft de kamer van mijn dochter: Kleine meisjes worden groot en daar hoort blijkbaar een tweepersoonsbed bij. Helloow puberdochter! Ze weet precies wat ze wil en heeft haar eigen moodboard gemaakt. Zo moeder zo dochter...  😉De uitvoering van dochters’ plannen voor een maatwerk bed en bureau laat ik aan mijn man over, die dat gelukkig met plezier doet.

Voor de aanbouw schakelen we een aannemer in. Het wordt een aanbouw van 6 meter die casco wordt opgeleverd. Het was nog een hele klus om een aannemer te vinden die zo’n kleine aanbouw wil doen. Vaak vinden ze het niet de moeite waard om voor langs te komen, ze bouwen liever een hele woning. Maar we hebben er eentje gevonden! Eentje waar we sinds het eerste gesprek een onwijs goed gevoel bij hebben. Hij denkt echt in alles mee en dat waarderen we enorm. Hij werkt niet voor ons, maar mét ons. Je kunt op vele punten een aannemer kiezen, maar een persoonlijke klik is naar mijn mening een van de belangrijkste. Het maakt het samenwerken zoveel leuker en makkelijker. En hoe beter de samenwerking, hoe beter het resultaat!

Die persoonlijke klik staat ook bovenaan in mijn werk. Zo krijg ik de klanten die bij mij passen. Die mij en mijn werk waarderen en dat is zo fijn werken. Mijn projecten waren afgelopen jaar stuk voor stuk fantastisch en bij deze wil ik mijn opdrachtgevers daar ontzettend voor bedanken!

Dus maak 2021 persoonlijk! Blijf bovenal jezelf, ook in je huis en in je bedrijf. En geen probleem als je daar wat ondersteuning bij nodig hebt, ik sta ook in het nieuwe jaar weer voor je klaar 😊 Heb jij vragen over jouw verbouwing? Neem dan contact met mij op