Nagenieten Roodbosch Interieurontwerp & Styling
Geplaatst op 24 augustus 2021
Nagenieten Roodbosch Interieurontwerp & Stylng Blog

Nagenieten

Na mijn vakantie ben ik weer vol gas aan het werk gegaan.  Elk jaar komen er weer nieuwe inzichten als ik volledig tot rust kom.

Al mijn goede voornemens, wensen en dromen die ik in de vakantie bedacht, zijn als sneeuw voor de zon op de achtergrond verdwenen. Ineens lijkt de vakantie al weer heel ver weg. Herkennen jullie dat ook? Als ik dan op mijn laptop vakantiefoto’s zie voorbijkomen kan ik zo een uur daarin blijven hangen en beleef ik bij elke foto weer de plek en het moment en soms nog wat gedachten.

Niks doen kan ik alleen maar als ik op vakantie ben. Ik moet niet thuis zijn want anders ga ik allerlei klussen weer oppakken. Na 3 weken rondreizen in Nederland en Frankrijk, ben ik alleen maar bezig geweest om de vakantiezooi weer op te ruimen. Eigenlijk zo zonde dat je dan gelijk weer in de opruimmodus staat en vergeet na te genieten. Na te kletsen en plannen tot uitvoering te gaan brengen die door je hoofd spookten.

Conclusie is dat ik veel vaker die rustmomenten moet pakken.  Gewoon even weg om op te laden, en dan niet met zoveel zooi weer thuis te komen! Dat nagenieten (wat een raar woord is het eigenlijk ook) moet eigenlijk NUGENIETEN zijn. Genieten als je erop uit bent en dan ook plannen tot uitvoering gaan brengen. Of is mijn vakantie dan weer een werkvakantie?! Vakantie?!  Wat is dat eigenlijk?