Mijn mooiste kringloopvondsten
Geplaatst op 29 juli 2020

Mijn mooiste kringloopvondsten

Welkom bij kringloopmuseum ROODBOSCH. (zo noemen vrienden vaak ons huis) Ik word altijd zoooooh blij van de kringloop. Soms kom je met lege handen thuis en soms vind je er van alles.Treasure hunting oftewel schattenjacht! Ik hou ervan!

Van bloempot tot lampenkap, van vaas tot vloerkleed. Als ik er naar kijk heb ik een geluksmomentje! Als ik kringloop roep en alles wat daar vandaan komt loopt weg dan stort letterlijk mijn huis in. Zelfs op vakantie kan ik mezelf maar moeilijk bedwingen.

Wel is het een kunst om te zorgen dat je niet al te veel spullen meesleept zodat het een stoffige bende wordt. Het zit hem in de juiste balans vinden tussen oud &nieuw. Weet jij niet hoe je persoonlijke spullen of erfstukken in je interieur moet passen zonder dat het te oubollig wordt en staan ze daardoor nog steeds op zolder?

Ik kom je graag helpen met deze schatten hun verdiende plekje te geven! Maak een afspraak voor een brainstormsessie en we gaan samen op zoek naar jou Treasures!