Man wat is dit jaar weer snel gegaan
Geplaatst op 15 december 2021

Man wat is dit jaar weer snel gegaan

Bijna kerstvakantie. En dit jaar hebben we gedwongen nog een weekje extra ook. Wat ga jij doen deze vakantie?

 Vorig jaar had ik enorm veel aanvragen in de kerstvakantie voor kleuradviezen. Heerlijk dat je lekker 2 weken de tijd hebt om te klussen. In de meeste gevallen hebben de meeste mensen vrije tijd in het weekend. Dus deze 2 weken zijn wel een cadeautje!

Voorjaar in huis

Ik heb vooral zin in alles na de kerst. De dagen worden weer langer!! Kerstboom eruit en lekker schuiven maar. Nieuwe plant erin en ander behangetje of fris kleurtje op de wand. En vooral niet te vergeten de eestte Hyacint en Krokus in huis te halen. Nu al zin in voorjaar.

Wees er snel bij

En uiteraard hou ik deze vakantie voor jullie klussen vrij. Dus heb je hulp nodig, bel me! De eerste afspraken druppelen alweer binnen (dus wees er snel bij, er is beperkt plek). Ik help jullie graag en zorg voor een frisse (voorjaars) wind in jullie huis!


Wil je een brainstormsessie in plannen, bel me dan. Of vul de contactformulier in dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Wie weet tot snel!

Telefoonnummer: +31 (0) 6 536 404 52