Kaarsjes aan en gordijntjes dicht.
Geplaatst op 6 oktober 2021

Kaarsjes aan en gordijntjes dicht.

Stiekem geniet ik wel weer van deze tijd. Het is weer eerder donker en we zijn 's avonds gezellig weer met zijn allen binnen. Wat een rijkdom.

We bakken samen een taart en doen spelletjes aan de eetkamertafel. Eigenlijk is de wisseling van de seizoenen best leuk. Al geniet ik niet zo enorm van de winter. Ik ben meer een lente en herfst type. Een heerlijk zonnetje, niet te warm en af en toe een heerlijke bui met dwarrelende herfstblaadjes. Of de lente als alles weer in bloei staat en mooi groen kleurt. Elke seizoen heeft wel iets, zelfs de winter als er sneeuw ligt vind ik wel 3 dagen leuk.

Eigenlijk waai ik in en rondom mijn huis ook mee op de seizoenen. Nu heerlijk weer de dekentjes en de vachtjes op de bank. De kandelaars weer uit de kast. En zit ik ‘s avonds alweer te mijmeren over onze zomervakantie. We moeten toch ook iets hebben om naar uit te kijken, maar wat gaat de tijd toch snel...

Maar eerst wordt het alweer kerst en oud & nieuw. Hopelijk kunnen we het dit keer het weer lekker samen met zijn allen uitbundig vieren!