Jaaah we gaan weer van start
Geplaatst op 26 augustus 2020

Jaaah we gaan weer van start.

Eigenlijk zou de Ronald mc. Donald huiskamer in mei al opgeleverd moet worden en zou deze al vol op aan het draaien zijn in Enschede.De vrijwilligers kwamen met enorme getalen en inmiddels zijn uit al deze fantastische mensen ook mensen aangenomen die staan trappelen om hier aan de slag te mogen gaan! Eindelijk!!!!! (mochten er tussentijds niet mega veel corona besmettingen bij komen)

We mogen weer van start gaan.  De planning is opnieuw gemaakt, met alle leveranciers en sponsoren. Ik durf het bijna niet te zeggen. De planning ligt er weer en hopelijk kunnen we nu gassen!

Dus over een paar maanden hebben we dan eindelijk die Ronald mc. Donald huiskamer in Enschede. De huiskamer en keuken waar ik in mei 2019 mee gestart ben. Ik ga jullie nog niet te zeggen wanneer het open gaat……maar ik hou jullie op de hoogte.

Mijn dank aan alle sponsoren uiteraard die de planningen hiervoor op de kop moeten gooien om dit waar te maken! En uiteraard aan @maaikebesselink_art_design van @Kato die dit project weer fantastisch begeleid!