Interieurplan voor Hilde en Barry
Geplaatst op 18 november 2020

Interieurplan voor Hilde en Barry

Bijna een jaar geleden kochten we het huis waar we stiekem al jaren verliefd op waren. We vielen direct voor de bijzondere architectuur van het huis met veel ramen en hoogteverschillen. Maar de indeling van de woonkamer en keuken... we kwamen er niet uit. Bovendien waren we niet blij met de verlichting in onze huidige woonkamer. Reden genoeg om op zoek te gaan naar iemand die hier verstand van heeft. 

Avonden heb ik het internet afgespeurd naar een interieurstylist die bij ons past. Toen ik eenmaal de kleurrijke ontwerpen van Marloes had gevonden was het duidelijk: Roodbosch Interieurstyling moest het worden. 

Marloes wist een interieurplan voor ons te maken dat heel goed bij onze wensen aansloot. Het heeft er voor gezorgd dat wij met meer lef onze nieuwe woning gaan inrichten. Dit geldt voor zowel het kleurgebruik, de indeling, als de nieuwe meubels. Het interieurplan is niet helemaal dichtgetimmerd, er wordt niet één bank voorgesteld maar wel acht en niet één vloerkleed, maar vier verschillende. Maar natuurlijk wel zo dat het bij elkaar past. En ook het verlichtingsplan is duidelijk met een onderscheid tussen basis- en sfeerverlichting. Plafondlampen, staande lampen, hanglampen, tafellampen en wandlampen... Alles zit er in! Nu blijkt ook nog een ander heel prettig bijkomend voordeel voor ons: we winkelen veel gerichter voor onze nieuwe meubels en accessoires. Hierdoor kost het minder tijd en zijn we zekerder van onze keuzes. Een prettig gevoel!

Hilde en Barry

Weet jij niet hoe jij je woonkamer moet inrichten? Neem dan contact met mij op.