Ik maakte voor het eerst sinds 20 jaar een eigen moodboard voor ons huis.
Geplaatst op 29 september 2021

Ik maakte voor het eerst sinds 20 jaar een eigen moodboard voor ons huis.

Momenteel heb ik erg last van de veranderkriebels. Niks blijft ongedeerd en ons huis is een groot experimenteer proces. Ik merkte dat ik door tijdgebrek niet echt een doordacht plan had en maar wat aanrommelde. Te grappig dat mensen dat over loodgieters en timmerlieden zeggen die hun eigen huis nooit op orde hebben.

Nou ik dus ook niet, dus vandaar dat ik eens rustig de tijd heb genomen om van mijn bij elkaar geraapte zooitje een soort van geheel te maken. Ik maakte mijn eigen moodboard voor ons huis. De kleuren van het behang en de verf, het tegelwerk zit al reeds op de wanden dus die kwamen al eerste op mijn moodboard. Mijn grote inspiratie is een prachtige foto van @sloppopyeah.

Het is ruim 20 jaar geleden dat ik dit voor het laatst heb gedaan. Toen we dit huis kochten was ik er maanden van te voren al druk mee en had ik een doordacht plan voor alles. Nou, en ik kan je vertellen dat dit super verhelderend werkte, het geeft zoveel rust.

Alles wat ik nu langs zie komen qua behang kleur meubilair gordijnen etc.,  gaat eerst kritisch op mijn digitale moodboard. Past het bij het geheel? Ik kan je vertellen dat ik zoveel zie, maar wat past er nou echt bij ons. En vind ik dit echt mooi of is het een soort bevlieging. Niet zo gek in mijn geval, omdat ik dagelijks word geconfronteerd met mooie spullen. Ik heb nu een heuse wish list gemaakt met spullen waar ik voor wil gaan sparen.

Ik kan dit iedereen aanraden zo’n moodboard. Dus zit je ook in zo’n verander proces en je komt er niet uit? Je weet me te vinden!