Het zit er weer op de vakantie
Geplaatst op 17 augustus 2021

Het zit er weer op de vakantie.

Wat hebben jullie gedaan?

Wat ik het heerlijkste van de vakantie vind is doen waar ik zin in heb. Uitslapen, eten wanneer je zin hebt en gaan slapen wanneer je moe bent. Geen broodtrommels, niet heen en weer vliegen, geen afspraken op tijd. Nu gaan we weer in de malle molen met een wekker. School, sport, afspraken, we moeten weer onze agenda erbij pakken en plannen. Onze mailbox checken die overloopt. En weer schakelen, waar waren we mee bezig voor de vakantie?

Eigenlijk merk ik net voor de vakantie dat ik lichtelijk in de stress schiet van alles wat nog moet en de schoolreisjes, schoolkamp , afscheidsfeestjes etc. etc. Passen de bikini’s nog, zijn er nog voldoende slippers, zonnebrand, handdoeken, boekjes etc. Hilarisch eigenlijk waar we ons druk om kunnen maken om daarna te kunnen relaxen. Want kan jij de knop gelijk omzetten en alles vergeten?

Ik merk dat op het einde van de vakantie mijn hoofd weer gaat spoken met alles wat moet. En soms heb ik daar dan ook wel gewoon weer zin in. Op deze foto mijn project bij Rondald McDonald Huiskamer in Enschede bij het MST. Deze werd een paar dagen voor mijn vakantie officieel geopend !) In mijn werk, dus kom maar op met die opdrachten! Ik heb er zin in. Maar niet in de broodtrommels en de wekker 😉