De verhuizing van Saskia en Wim
Geplaatst op 13 januari 2021

De verhuizing van Saskia & Wim

Saskia en Wim gaan verhuizen naar een kleinere woning. Ze vertelden mij hun verhaal en lieten de woning zien die hadden aangekocht. Nou die moest wel echt worden opgefrist. Hun verhaal in het kort; Hun kinderen zijn de deur uit en ze willen nu een huis die bij hun huidige wensen aansluit. Een onderhoudsarm huis, dicht bij de natuur, om samen te kunnen genieten. Ze houden van rustige kleuren en nemen hun huidige meubilair mee naar deze woning. 

Ze vroegen me mee te denken over de indeling, de vloer, raambekleding en ik maakte een kleurenplan. Omdat ze met zijn 2en zijn eten ze aan de bar in de keuken en komen de kinderen langs dan verhuizen ze naar de eetkamer met zijn allen. De eetkamer dient tevens als kantoor voor Wim en als hobbykamer voor Saskia. Tv kijken doen ze zelden, ze kijken liever naar buiten lekker de tuin in en genieten van muziek. Ik zeg kijk naar de voor en na foto’s en lees hun verhaal en ervaring;

De ervaring van Saskia & Wim

We kenden Marloes al en wisten van Roodbosch Interieurstyling dus Marloes moest ons adviseren en wat is het goed gelukt! De kleuren, de stijl, heel passend bij de keuken die we zelf al bedacht hadden. Het is een warm, niet te strak huis geworden waar we ons gelijk thuis voelen. 

De woonwensen die er nog zijn kunnen aan de hand van het moodboard in de loop van de tijd erbij gezocht/gekocht worden. Marloes, heel erg bedankt voor je advies en meedenken en wat is het mooi geworden!

Foto's voor

Foto's na