De eerste make over met LOIF
Geplaatst op 21 april 2021

De eerste make over met LOIF

Als ik bij klanten over de vloer komt vragen ze vaak wat mijn opties zijn. En als ik dan vertel komt er vaak de vraag: Kun je niet gewoon alles doen, want wij hebben er echt geen verstand van. 

Sinds kort werk ik samen met @LOIF, die ik al heel wat jaren ken en mij vaak heeft bijgestaan met name bij de grote projecten. Nou ik kan je vertellen dat onze eerste make over erop zit! 

Uiteraard moeten we nog met een goede camera langs om het te gaan vast leggen maar de eerste beelden kan ik met jullie delen. 


Foto's voor


Foto's na


Hoe gaat zoiets nou in zijn werk:

  • We komen langs voor een intake om al jullie wensen goed door te spreken.
  • We maken een sfeermoodboard / productmoodboard / kleurenplan en bespreken dit alvorens we aan de slag gaan.
  • We regelen de inkoop en bespreken van te voren jullie budget.
  • De aanschaf van een grote aankoop dient de klant in overleg zelf te regelen.
  • Ook kan de klant middels een shoplijst de kleine dingen alvast aanschaffen zoals kleden , kussens, verlichting, wand Deco etc.
  • Voor de externe diensten zoals de schilder, elektricien en evt. maatwerk meubilair vragen wij de offertes aan en in overleg zullen deze partijen zorgen voor de specialistische uitvoering en worden door ons aangestuurd.
  • De styling, de afwerking, de puntjes op de i daar zorgen wij voor.


Interesse?

Mocht het alleen enkel gaan om aankledingen en styling dan hanteren we uiteraard een ander bedrag dan welke genoemd staat op de site. Deze zullen we alvorens in een offerte met jullie bespreken. Dus voor alle klanten die denken, dit lijkt me ook wel wat. Bel ons en dan komen we hiervoor vrijblijvend langs om jullie wensen te bespreken.