Blog roodbosch sneeuw
Geplaatst op 17 februari 2021

Aanpassen……

Soms moet je incasseren en aanpassen. Niets is toepasselijker voor deze tijd. Bij sneeuw hoort ijsvrij en dus liet ik afgelopen week een dag alles (letterlijk) vallen, om te genieten van de sneeuw, en de vrijheid om dit te kunnen doen samen met mijn kinderen. Zo is het ook met je interieur.


Soms laat je het voor wat het is, omdat er andere prioriteiten zijn. Heb je niet de energie of kom je er niet uit. Pas als je gezinssituatie is gewijzigd of je een werkplek in huis moet creëren of omdat je puber uit haar kinderkamer is gegroeid. Of misschien wel een verhuizing? Dan moet je aanpassen….


Zo moest ik de afgelopen week wat afspraken annuleren, simpelweg omdat de wegen ontoegankelijk waren vanwege extreme sneeuwval. Gelukkig had ik nog wat brainstormsessie staan vlak in de buurt die ik lopend af kon. Dus aanpassen en door… Sommige mensen ervaren dit als vervelend, ik vind dit juist een mooie uitdaging!


Gelukkig kunnen we deze week weer fatsoenlijk de weg op. Zodat ik ook weer buiten Enschede voor jou kan zorgen voor (interieur) aanpassingen. Verandering zit soms in kleine dingen, met grootst resultaat! Ik kijk waar jij het niet meer ziet.