Je kunt me de pot op
Geplaatst op 19 mei 2021

Je kunt me de pot op

Je kunt me de pot op! Niet zo’n aardige opmerking die je soms best wel wil schreeuwen tegen nare mensen. Maar ik vind de plee best oke om even te zijn. Heerlijk rustmomentje om je even af te sluiten. Boekje of telefoon mee. Wierookje aan en gaan 😊 Mijn voorwaarde is dat er wel een verwarming moet zijn. Anders zit je zo te koukleumen. Uiteraard moet het er schoon zijn en lekker ruiken. Maar zonder gekheid de pot (toiletruimte) kun je ook erg aantrekkelijk aankleden.

 

Binnenkort hopen we te gaan verbouwen…. Nou ja als het aan de aannemers ligt wordt het wel volgend jaar. Kunnen ze ook niks aan doen want hun “pot” stroomt over. Dus ik kan ook los gaan op onze plee ( maar dan met tegels, behang etc.) Van het kleinste hokje in huis, wil ik een waar paleis maken. Zeg maar als koningin op de troon. Er is zoveel mogelijk op dat gebied. Ik merk dat ik het bij andere mensen ook altijd leuk vind om de toilet te bekijken. Meestal is deze behangen met persoonlijke foto’s of ander persoonlijke spullen. Vaak uit pure noodzaak bezoek ik de pot wel bij elke klant. Helaas ga ik nu niet een foto van mijn toilet delen dat duurt nog wel een tijdje. Ik ga er nog even lekker verder op broeden 😉