2021, wat een jaar!
Geplaatst op 22 december 2021
2021, wat een jaar!

2021, wat een jaar!

Ik heb dit jaar weer vele mooie opdrachten mogen doen, waar ik onwijs dankbaar voor ben. Voor Droste Bouw, Novoserve, Twente Milieu, Fysiotherapiepraktijk Nusmeier ging ik dit jaar aan de slag en de officiële opening van de Ronald McDonald Huiskamer in Enschede.

Brainstormsessies, kleuradviezen, complete interieurplannen en een totale metamorfose van een werk, badkamer, een woonkamer en keuken voor particulieren. De krant kwam langs voor een interview. Ondanks een raar jaar waarin we in quarantaine zaten vanwege corona, ben ik toch een blij mens.

Op naar nieuwe projecten

Man wat heb ik een mooi vak! Wat ontmoet ik toffe mensen. Nu nog overal langs gaan om foto’s en filmpjes te maken zodat ik deze toffe projecten ook weer met jullie kan delen. Mijn site heeft een jaar stil gestaan dus 2022 moet ik hiermee aan de slag. Ik zeg kom maar op 2022! Op nog meer uitdagende leuke projecten!

Ik heb er zin in!

Een school, een kinderopvang en de horeca staan nog op mijn bucketlist. En uiteraard het samenwerken met andere toffe ondernemers, kunstenaars en particulieren. Ik heb er zin in! Wie weet tot snel.