Recensies


Ronald McDonald huiskamer Enschede

Marloes Roodbosch heeft het prachtige ontwerp gemaakt voor de Ronald McDonald Huiskamer in Enschede.

Ik heb haar leren kennen als een energieke vakvrouw die precies aanvoelt wat een ruimte wel maar ook vooral niet nodig heeft.

Ze doet goed vooronderzoek en luistert nauwkeurig naar alle betrokken partijen. Haar kleurgebruik en combinaties zijn treffend.

Het resultaat was mede daarom in één keer raak!

Lees meer

SASKIA EN WIM

Verhuizen van een groot 30-er jaren huis, waar we gingen wonen met vier opgroeiende kinderen, naar een moderne woning voor twee van 20 jaar oud, is een behoorlijke verandering. Hoe ga je dat aanpakken?

Lees meer

KOMPETENS

Bedankt Marloes voor alle adviezen! Dankzij jou gaat het een mooi geheel worden, een plek waar ik en mijn klanten zich welkom en prettig gaan voelen. Kom je over een tijdje het eindresultaat bekijken?

MARIT EN TOM

Marloes is vanaf onze eerste afspraak enthousiast aan de slag gegaan.
Wij wilden een warm en gezellig huis en dat is zeker gelukt!
We hebben nu een combinatie van warme kleuren die we zelf niet hadden kunnen bedenken.
Een super gave muur met schilderijen en de lampen en accessoires maken het helemaal af.
Marloes bedankt voor je enthousiasme, creativiteit en je goede tips! 

ANNEMIEK EN SANDER

Yes! Eindelijk is het - door de inzet, creativiteit en inlevingsvermogen van Marloes - gelukt om de juiste sfeer in ons huis te krijgen.

Lees meer

CONCORDIA

Via via kwam ik met Marloes Bosch in contact. Voor Concordia was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met de verbouwing van de kleedkamers (2 stuks) van ons theater. Deze kleedkamers bevinden zich in de catacomben van ons pand en zagen er tamelijk sfeerloos en ongezellig uit.

Lees meer

KARLIEN EN DAAN

In deze tijd van corona zijn we in plaats van een brainstormsessie aan huis een online brainstormsessie aangegaan. Hier hebben  we geen spijt van! 

Lees meer

HILDE EN BARRY

Avonden heb ik het internet afgespeurd naar een interieurstylist die bij ons past. Toen ik eenmaal de kleurrijke ontwerpen van Marloes had gevonden was het duidelijk: Roodbosch Interieurstyling moest het worden. 

Lees meer

DIËTISTENPRAKTIJK FUEGO

Ik wil Marloes heel erg bedanken voor alles. Haar moodboard was een grote inspiratiebron voor mijn praktijk, mijn nieuwe logo en mijn huisstijl. Hierbij was ze ook nauw betrokken. Marloes heeft echt een passie voor wat ze doet. Ze luistert goed en is een kei in het vertalen van mijn wensen naar interieur en sfeer. Ze heeft echt gave ideeën. Zo begon ze over een bar in de praktijk voor sapjes. Ze is enthousiast en heel betrokken. Ik kon haar altijd bellen, geen vraag was haar te gek. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik krijg iedere dag positieve reacties van mijn cliënten. Ik kan Marloes van harte aanbevelen.

RENATE EN JOS

Via het woonblad van VTwonen kwamen we uit bij Marloes. We maakten een kennismakingsafspraak bij ons thuis. Marloes was gelijk enthousiast en kwam met allerlei tips en ideeën. Gaaf!

Lees meer

JOANNE EN BERNARDO

Langzaamaan wordt het super ben weer helemaal verliefd op mijn huis. We hebben alle nieuwe meubels en ik ben heel erg blij, de kleuren op de muren en schouw zijn ook erg mooi. We zijn er super blij mee!

KLOF

Zo Blij dat marloes heeft geholpen met KLOF! Ze heeft zoveel ervaring en nuttige tips! Maar bovenal vond ik dat Marloes zich heel goed kon inleven in mijn wensen voor KLOF, het klikte meteen. Het liefste wil ik elke maand wel een winkel openen met Roodbosch interieurstyling! Bedankt Marloes😘

NICOLE EN RONNY

Marloes wat ben ik blij dat ik jou gevraagd heb. Ik wist dat je gebruik maakt van combi oud en nieuw en dit spreekt me zo erg aan.

Lees meer

ANNY

Begin dit jaar was de tijd rijp voor een totale verbetering van mijn woonkamer. Voor een mooie inrichting kon ik zeker wel hulp gebruiken. Ik keek vaak verlekkerd naar vt wonen en zou wensen dat ze zonder camera mijn woonkamer zouden veranderen. Maar ook in Enschede zijn stylistes die je behulpzaam kunnen zijn en ik kwam via, via bij Marloes terecht.

Lees meer

NOTARISKANTOOR HOFSTEENGE EN WESSELING

Met haar aanstekelijke enthousiasme en creatieve ideeën heeft Marloes ons enorm geholpen met de inrichting van ons nieuwe notariskantoor. We zijn heel blij met de eigentijdse gestylde inrichting die ons kantoor, mede door de persoonlijke inbreng van Marloes en onszelf, een heel duidelijke eigen identiteit geeft, waarmee we ons onderscheiden van andere notariskantoren. Bedankt Marloes!

NYNKE EN MATHIJS

Toen wij onze woning kochten hebben wij alle meubels meegenomen zoals we ze hadden, toch bleef het knagen dat het donker en kleurloos was. Samen kwamen we er maar niet uit wat het dan wel moest worden, totdat we Marloes vonden. Zij kwam heel enthousiast bij ons binnen met allemaal leuke creatieve ideeën!

Lees meer

LIAN NIJHUIS

Samen met Marloes een brainstorm gehad voor de kamer van ons zoontje (4) en onze eigen slaapkamer. Naar aanleiding van mijn Pinterestbord kwam Marloes gelijk met een aantal ideeën, die aansloten bij mijn wensen. Ze denkt echt met je mee en heeft concrete ideeën waardoor ik nu echt aan de slag kan. Ook super handig dat zij allerlei leuke lampen, kleden, krukjes etc wist te vinden in verschillende webshops. Ik hoefde ze alleen nog maar te bestellen, zo handig!

HAPPY WORKSPACE

De meerwaarde van Marloes zit in haar expertise/ kennis van een ruimte zien en voelen en gelijk het juiste plaatje kunnen schetsen. Enorm creatief inzicht en gevoel voor inrichting. Wat Marloes uitstraalt dat is ze en dat geeft ze ook! Dus creatief, betrokken, vrolijk en een aanpakker.

WENDY EN WOUT

Over een tijdje is ons nieuwbouwhuis dan eindelijk klaar. Leuk zo’n nieuw huis, maar met de inrichting konden we wel wat hulp gebruiken. We hadden zelf wel wat ideeën, toch wisten we niet goed hoe we daar een geheel van moesten maken. Tot we Marloes vonden. Haar enthousiasme en creativiteit werkte aanstekelijk en ze begreep meteen welke stijl wij leuk vinden. Ze maakte  een moodboards, handige plattegrondjes en shoplist zodat we zelf meteen konden gaan shoppen. Wij zijn heel blij dat Marloes ons geholpen heeft en kunnen haar van harte aanbevelen!

SHARON EN BART

Zeer tevreden na een advies gesprek met Marloes. Na twee jaar verbouwd te hebben in ons huis en muren doorgebroken te hebben, ontstonden er andere ruimtes in ons huis. We hadden hier wel al ideeën over maar nu we aan het echte inrichten toekwamen, liepen we een beetje vast.

Lees meer

HARIJATI EN RICK

Een nieuw huis, een nieuw begin..Maar waar moet je nu beginnen? Een beetje hulp kon ik dan ook wel gebruiken.

Ik kwam al vrij snel bij Marloes terecht. Haar aanpak en stijl spraken mij meteen aan en vanaf onze eerste kennismaking ben ik ontzettend blij dat ik haar heb gevraagd.

Lees meer

Zakelijke opdrachtgevers