Anny

Begin dit jaar was de tijd rijp voor een totale verbetering van mijn woonkamer. Voor een mooie inrichting kon ik zeker wel hulp gebruiken. Ik keek vaak verlekkerd naar vt wonen en zou wensen dat ze zonder camera mijn woonkamer zouden veranderen. Maar ook in Enschede zijn stylistes die je behulpzaam kunnen zijn en ik kwam via, via bij Marloes terecht. Allereerst kwam ze bij me thuis om de sfeer te proeven en mijn wensen aan te horen. Ik kwam al snel tot de conclusie dat Marloes, mede door haar prettige omgang en de ideeën die ze had, voor mij de juiste persoon was. Met Marloes heb ik zeer uitgebreid mijn kleuren bepaald bij mij thuis aan de hand van vele kleurstalen. Daarna bekeken welk meubilair perse moest blijven (bureau met computer was nog wel een dingetje). Een volledig ingekleurd plan was weldra klaar. Het leek me prachtig. En ze gaf ook goed advies over, structuur en kleur van muren en plafond, vensterbanken halveren, andere deurkrukken enz. Voor de vloer had ik verschillende keramische parketplaten in huis gehaald en kwam ze me adviseren, wat resulteerde in een zeer goede keuze. Marloes heeft me ook geholpen met het uitkiezen van de meubels en lampen en voor vragen was ze makkelijk benaderbaar. De kleurcombinatie, door de hele kamer heen, is bijzonder harmonieus geworden, daar moet je echt wel kijk op hebben.
Al met al heeft Marloes het hele proces begeleid en is mijn donkere woonkamer veranderd in een licht, droog en niet muf, en MOOI vertrek. 
Het was mij alleen nooit gelukt om dit zo te bewerkstelligen. Van elke, ja elke bezoeker, van jong tot oud, krijg ik complimenten over deze METAMORFOSE. 
Deze credits komen jou voornamelijk toe: bedankt Marloes.

Anny

Zakelijke opdrachtgevers