Interieurontwerp en styling voor bedrijven


Waarom interieuradvies voor bedrijven?

Veel van mijn opdrachtgevers vinden een persoonlijke, inspirerende en gezonde  werkomgeving erg belangrijk. Met name in hun zoektocht naar goed personeel, kan het interieur een mooie aanvulling zijn.  “Kom bij ons werken, hier is het leuk! “

Maak je werkplek weer interessant, zorg voor meer persoonlijkheid, dan trek je ook de juiste mensen aan. Een werkplek moet een thuis zijn, een soort clubhuis dat het groepsgevoel aanwakkert, een ontmoetingsplek om elkaar te inspireren, je te ontwikkelen en te prikkelen. 

De nadruk ligt hierbij op interactie, ontmoeten, inspireren en concentratie.

Er moet rekening worden  gehouden met verschillende generaties en persoonlijke individuele en organisatie behoeftes met als doel meer binden en boeien van de (nieuwe) werknemers. Het kantoor moet een aantrekkelijke plek worden om elkaar te ontmoeten informeel en formeel, waarbij de uitstraling bijdraagt aan de branding. Want wie wil er nou niet bij een bedrijf werken waar de werksfeer goed is.

Dus licht jou bedrijf op een goede manier uit..

Wil je weten wat Roodbosch Interieurstyling voor jouw bedrijf kan betekenen?

Wat levert dit zakelijke interieuradvies jou op als bedrijf?

Een verassend ontwerp dat perfect aansluit bij het concept van je bedrijf. Je identiteit en uitstraling sluiten naadloos aan bij je interieur zodat jij de juiste klant aanspreekt. Wanneer de sfeer goed is verkoop je meer, blijft je klant terugkomen omdat het gewoon klopt!

Hier voelen ze zich thuis en zijn ze op het juiste adres.

Of het nu gaat om een zorginstelling, een woningbouwvereniging, een kantoor, yogaschool of een kroeg; iedereen wil zich er prettig en welkom voelen!

Ik breng de verschillende visies van je personeel samen en zorg voor een sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Hierdoor heb je minder ziekteverzuim, meer productiviteit en meer creativiteit. Dit is wetenschappelijk onderzocht en bewezen. In een inspirerende en op jouw bedrijf afgestemde  werkomgeving presteren je medewerkers beter en trek je de juiste klanten aan!

Heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Zakelijke opdrachtgevers