Roodbosch zin in verandering
Geplaatst op 8 september 2021
Roodbosch zin in verandering

Zin in verandering! 

Jeetje wat heb ik zin om de tent op de kop te zetten.  Als ik van vakantie terug ben en het ‘s avonds weer eerder donker begint te worden, dan krijg ik de kriebels.Ik wil alles veranderen, verfje hier, behangetje daar, nieuwe kussens etc etc. Ken je dat gevoel?

Ik zie gewoon te veel mooie dingen voorbij komen en je kan nou niet eenmaal alles willen. Hier blijft alles eigenlijk altijd bij kleine dingen. Dit jaar is de vloer hier aan de beurt dat is echt wel een ding en een behoorlijke kostenpost.

Deze moet na waterschade en 10 jaar eruit, omdat hij enorm beschadigd is. De gang was al 20 jaar met lambrisering en is was er al heel lang klaar mee.  Dus nu eindelijk de knoop doorgehakt en tegels besteld die al heel lang op mijn verlanglijstje stonden.

We zijn inmiddels gestart in de gang, maar daar moet eerst gestuct worden alvorens we tegels aan de wand kunnen plakken. Omdat ik erg ongeduldig ben en graag snel resultaat wil zien baal ik enorm van dit proces. En omdat het blijft jeuken….gingen we een wandje behangen. Een klein wandje behangen is immers zo gepiept en daar hou ik van! Heerlijk hoe je na zo’n dag tevreden op de bank kunt zitten kijken naar het nieuwe wandje. Nu de rest nog...

Duszzzz toedeloe ik ben aan de klus! Ik ben net zo benieuwd als jullie wanneer ik het resultaat van de gang met jullie kan delen.

Zakelijke opdrachtgevers