Worstel jij met je indeling van je woning ?
Geplaatst op 12 februari 2020

Worstel jij met je indeling van je woning?

Heb je een iemand nodig die met een frisse blik naar je interieur kijkt? Komen de meubels uit je vorige woning niet zo mooi tot zijn recht in je huidige woning. Wil je andere meubels aanschaffen maar je weet niet hoe en wat.

Wil je graag dat je inrichting meer een geheel wordt. En ben je de zoektocht naar het juiste meubilair meer dan zat. Wil je gelijk met een lijst kunnen winkelen vanuit je luie stoel en precies weten waar wat moet komen te staan zodat jij er verder geen omkijken meer naar hebt. Dan heb je behoefte aan een plattegrond met een nieuwe indeling met bestaand meubilair (welke behouden moet blijven ) en met een shoplijst voor nieuw aan te schaffen accessoires en/of meubilair.

Uiteraard kijken we samen hierin wat het budget is waar deze shoplijst aan moet voldoen. De shoplist bestaat uit handige links welke je van achter je laptop kunt aan klikken. (Voor een bank, fauteuil of eetkamerstoel waarbij zitcomfort erg belangrijk is, ga ik voor je kijken op de door jou uitgekozen locatie om te shoppen, zodat deze eerst getest kan worden).

Zakelijke opdrachtgevers