Roodbosch kleur roze
Geplaatst op 10 februari 2021
Roodbosch blog kleuren

Wekelijks geef ik kleuradviezen.

Het valt me op dat klanten steeds meer geïnteresseerd zijn in nude en roze tinten. Waar een jaar geleden de blauwen en groenen niet waren aan te slepen is de tendens nu nude en roze. 

Het grappige is dat de meeste mannelijke bewoners er zelfs mee komen. Voorheen was het altijd al bij voorbaat geen roze bij de heren. Deze trend komt wel ergens vandaan …We hebben behoefte aan warmte, knusheid en zijn meer dan ooit op ons eigen huis aangewezen.

Behoefte aan gezelligheid, intimiteit en ja het woord van 2020, huidhonger heeft daarmee alles te maken. Er is meer dan ooit behoefte aan geborgenheid en zachtheid. De voorkeur voor ronde vormen, zachte stoffen en aaibare kleedjes.

Daarom ervaar ik deze periode van verplicht thuis zitten ook als iets positiefs. We zijn meer op elkaar aan gewezen, en zijn attenter dan ooit. En voor mij een leuke bijkomstigheid; we zijn veel meer met ons huis bezig. Dus mocht je ook behoefte hebben aan meer warmte en geborgenheid in jouw huis, nodig me dan uit voor een brainstormsessie aan huis. 

Zakelijke opdrachtgevers