Verbouwen of verhuizen?
Geplaatst op 2 december 2020

Verbouwen of verhuizen?  

Je gezin is het huis ontgroeid. Je woonwensen zijn veranderd over de jaren. Maar de plek van je woning bevalt nog zo goed. Of er is met de huidige markt gewoonweg geen huis te vinden dat én binnen je budget past én aan je verwachtingen voldoet. Na lang wikken en wegen heb je de knoop doorgehakt: “We gaan verbouwen!”. Maar wat dan?  

Dit is vaak het moment waarop ik ingeschakeld word. “Waar begin je?” is meestal de eerste vraag van klanten. Gevolgd door “wat gaat het kosten?” (ook niet onbelangrijk 😅). Het is moeilijk om door de bomen het bos te zien, helemaal als je de indeling van je huis wilt aanpassen of een aanbouw wil realiseren.  Er komt heel veel bij kijken, en er zijn zoveel keuzes te maken, maar waar haal je de tijd en energie vandaan? Ik merk dat er steeds meer de behoefte is aan een complete begeleiding in dit proces.

Samen met de architect met wie ik werk kunnen we daarin voorzien, en dat is zo tof! We nemen je mee in de verschillende stappen in het proces waarbij er bij elk overleg ruimte is om te brainstormen. In deze sessies kijken we naar je wensen, mogelijkheden en budget. We leren je goed kennen en komen daarmee tot het best passende plan, zowel voor de binnen- als buitenkant van je woning.

De architect maakt verschillende voorstellen voor de uitbouw en indeling, waarbij zij rekening houdt met de gevel en uitstraling van je huis.  Daarnaast maken we plannen voor bijvoorbeeld materialen, verlichting, kleuren, vloeren, keuken, installatie, etc. We maken een complete begroting voor het interieur en exterieur zodat je een duidelijk beeld krijgt van alle kosten. En uiteraard kun je bij de verbouwing gebruik maken van ons netwerk van specialisten. Ben je op zoek naar een betrouwbare aannemer, een goede keukenboer of schilder? Wij dragen die op verzoek aan.

Ook als je een nieuw huis laat bouwen kunnen we je van begin tot eind begeleiden. Zoals we dat bij Jolanda en Raymond hebben gedaan, zie bijgaande foto voor het eindresultaat 💙. Het is zo waardevol om dit samen te mogen doen. Ik krijg hier ontzettend veel energie van! Denk je na over een verbouwing of verhuizing? We denken graag met je mee! Denk jij mijn hulp nodig te hebben? Neem dan contact met mij op. 

Zakelijke opdrachtgevers