Roodbosch Blog eindresultaten
Geplaatst op 23 maart 2021
Roodbosch blog eindresultaten

Tijd voor wat eindresultaten!

Tijd voor wat eindresultaten! Wat is het leuk om bij klanten langs te gaan die bijna klaar zijn met hun woning en het resultaat te mogen bekijken. Ik word er zo blij van!

Zo ook bij deze klanten, die al een behoorlijk tijdje bezig zijn en alles in fases oppakken! Wat begon bij een kleuradvies van de woonkamer, en dat smaakte naar meer. De keuken werd gerenoveerd. Deze werd gespoten en er kwamen tegeltjes aan de wand. De open trap werd dicht gemaakt, er kwam een schuifdeur tussen keuken en kamer. Een heus katten huis kwam in een uitbouw die eigenlijk nooit functioneel gebruikt werd. De deuren werden vervangen door stalen deuren met glas om zoveel mogelijk licht en ruimtegevoel te behouden. Er werd geschilderd en er kwam een behangcirkel op de wand die alle kleuren mooi samenbrengt. Een nieuwe eethoek en een nieuwe bank werden besteld. En nieuwe raambekleding om het geheel mooi af te maken.

Zo gaaf om te zien dat klanten n.a.v. een kleuradvies, nog meer zin hebben in nieuwe inzichten en niet kunnen wachten om de rest ook aan te pakken in met hun woning. Soms heb je net dat ene zetje nodig om alles in gang te zetten.

Dank je wel Tim en Carla voor jullie vertrouwen en deze mooie opdracht en recensie:

Marloes heeft ons interieur op een fantastische nieuwe en eigentijdse look gegeven. Zeer professioneel en ze komt haar afspraken na. Zonder twijfel raad ik haar aan bij een ieder die zijn/haar interieur nieuw leven in wil blazen.

Bedankt Marloes!

Zakelijke opdrachtgevers