Stalen, stalen en nog eens stalen
Geplaatst op 5 mei 2021

Stalen, stalen en nog eens stalen

Diverse stalen Roodbosch interieur

Mijn huis en kofferbak puilen uit van de stalen. Gordijnen, vloeren, behang, verfstalen jij noemt het en ik heb het! (En anders vraag ik het op).

Als ik voor klanten bezig ben met een plan vraag ik her en der vaak stalen op. Ik word daar altijd zo blij van. Als je het online bekijkt is het vaak toch heel anders dan als je het product in werkelijkheid ziet. Dit is nu helemaal een must met alle winkels dicht of op afspraak. Online shoppen is vaak met het uitkiezen van kleuren en materialen niet echt handig. Eens per jaar ga ik al mijn stalen door en bekijk wat ik nog kan gebruiken. Ik moet je teleurstellen, ik kan dan gewoon niks weg doen. Heerlijk al die stofjes, structuurtjes, prints en kleurtjes. Zo vroeg ik voor een klant behang aan met goud nuances, textielbehang . Ik kan je zeggen dat @Arte prachtig behang heeft. En ik vroeg de archief stalen van @FarrowandBall op, waar ik ook zo blij van word.

Bedankt @Verfgilde voor de levering! Deze waren bijna overal niet meer leverbaar. Ik kan dan elke keer zo blij worden als ik zo’n pakketje geleverd krijg! Fijn dat mijn klanten het ook zo fantastisch vinden om hun staaltjes te bekijken, en te voelen. Dan wordt het gelijk een stuk tastbaarder.

Ik laat mijn verzameling met stalen graag groeien met nieuwe stalen voor jou. Dus bel me voor een afspraak en dan trek in mijn kofferbak open 😊 Om samen te genieten van al dat moois!

Zakelijke opdrachtgevers