Roodbosch interieurontwerp kat stoel
Geplaatst op 1 april 2021

Spinnen als een kat bij het zien van een interieurontwerp

Soms wil je spinnen als een kat als je het eindresultaat ziet van een interieurontwerp. Ben je heerlijk tevreden en geniet je van het huis. In alle rust, omdat alles klopt. Zo was ik ook bij dit gezin dat mij vroeg mee te denken over hun interieur.

Ze gingen afgelopen winter een uitbouw doen voor de keuken van hun jaren 30 woning en hun wens was voldoende zit plek voor hun samengestelde gezin met 5 kinderen. En een plekje voor hun samen om even terug te trekken. Een gezellige plek waar iedereen zich thuis voelt en zijn plekje kan vinden.

Beiden hebben ze een uitgesproken mening over kleur en materiaalkeuze en het was dus een mooie uitdaging om voor hun beide tot een compromis te komen. Er werd heel wat heen en weer geappt, want de wens was ook om spullen op Marktplaats te gaan vinden, die bij hun sfeer aansloten.

Er kwam een mooi kleed van Marktplaats, een open boekenkast en een (schuif)deur met glas in lood. Er werd veel gemixt en match met kleur en prints en ik moet zeggen het heeft geweldig uitgepakt!

Een tipje van de sluier alvast van hun kat die zich prima thuis voelt in de nieuwe keuken.

Dank je wel Tamsyn en Rogier voor deze mooie opdracht!

Een prachtige recensie

Nadat we besloten terug te verhuizen vanuit het Westen des lands, naar het mooie Enschede en daar te gaan samenwonen, zijn we meteen plannen gaan maken voor een verbouwing. Een samengesteld gezin en daarmee, soms met z'n zevenen in huis! We wilden meerdere plekken creëren in huis waar we konden vertoeven. Een grotere keuken,  eettafel, en grotere bank... Maar in welke kleuren? Welke indeling? Laat staan materialen...

Dus,  de hulp van Marloes ingeroepen!
Wat een hulp en inzet,  ook tijdens het verbouwingsproces. Het maken van tekeningen betreffende de indeling van het 'nieuwe huis' hielp enorm. Marloes heeft alles opgemeten en uitgetekend op schaal. Daarna hebben we een moodbord gemaakt om onze voorkeuren bij elkaar te brengen. En wat heeft ze dat goed gedaan!

Na de verbouwing,  het lichtplan en het bestellen van alle,  door Marloes voorgestelde meubels, lampen en kussens.. is dit nu het eindresultaat.
We zijn nog niet helemaal klaar,  maar heel erg blij met dit resultaat!

Dank Marloes,  namens ons alle 7!

Zakelijke opdrachtgevers