Overloop aan ideeën
Geplaatst op 10 november 2021

Overloop aan ideeën

Hebben jullie thuis ook altijd een lijstje met alles wat je nog graag wilt doen? Het vervelende van die lijstjes is, dat ze nooit af zijn.

Vooral de dingen die echt moeten, zoals schilderwerk, isolatie, reparatie, kitten, plinten aanzetten  etc. Eigenlijk vaak dingen die niet ter verfraaiing zijn, maar puur voor onderhoud. Ik merk dat ik deze onderhoud zaken ook steeds naar achteren schuif en dat mijn ideeën de overhand krijgen i.p.v. het praktische.


Prioriteit

Maar goed, we hebben nu echt besloten dat isolatie op 1 staat. Dus mijn wilde plannen moeten echt even in de ijskast voor nu. Vloer, wanden en dak isolatie staan nu op ons lijstje, en dat valt niet mee voor een huis uit 1913. Dus ik ga jullie verlaten nu, om onze kelder leeg te pakken en dan kan plan 1 daarna pas starten. Vloerisolatie, ik verheug me er enorm op om er straks iets warmer bij te zitten.

Zo geen zin in

Die kelder staat helemaal vol met glaswerk, kerstspullen, keukenspullen , knutselprojecten onafgemaakt etc etc , snowboots, schaatsen en mijn verzameling jaren 70 vazen. Zo geen zin in… dus wish me luck. Of zal ik toch nog snel een bankje gaan schilderen voor in de gang? Want aankomende week komt de tegelzetter voor onze gang, zo zin in! Nou doei.

Eerst nog even naar een klant en dan hier alles weer op de kop zetten want als ik dit schrijf is het weekend.

Zakelijke opdrachtgevers