Interieurstyling Opfrisbeurt Fysiotherapie Oldenzaal Interieurontwerp Enschede
Geplaatst op 12 mei 2022

Opfrisbeurt Fysiotherapie Nusmeier (Voor & Na Foto's)

Ja, jullie willen meer voor en na foto’s zien, wat ik ook begrijp. Ik moet zeggen dat ik vanwege drukte best wat achterloop op het maken van foto’s en met name ook op mijn site. 

Ik kom vaak op bouwplaatsen waar ik eigenlijk zou moeten filmen, dit vergeet ik vaak omdat ik dan bezig ben met mijn klant. Meestal als ik dan in de auto zit denk ik….dit was eigenlijk wel weer leuk om met jullie te delen!

Dus bij deze, beloof ik jullie dit ook vaker te gaan doen. Deze maand moet ik hiermee echt aan de bak, met mijn site en op social media. 

Momenteel ligt mijn focus op zakelijke opdrachten. Onwijs leuk om deze vaak enorme projecten aan te mogen gaan. In het begin is het altijd aftasten en kijken waar de klant naartoe wil. Onwijs leuk om je samen met het personeel te gaan verdiepen in alle wensen.


Zo ook bij deze Fysiotherapiepraktijk

In grote lijnen ging het om een opfrisbeurt. We lieten de vloer en het keukenblok zitten, om kosten te besparen. Een likje verf, een andere blad, een mooi tegeltje en andere verlichting. Zo hebben we in het hele pand gekeken naar de wensen, het budget en de benodigdheden. 

Wat een lik verf wel niet kan doen!

De wens was meer sfeer en warmte, en dat is zeker gelukt! Ruud en Rene bedankt voor deze mooie opdracht en bedankt voor jullie review:

"Marloes Roodbosch heeft onze praktijk gemoderniseerd tot een verbluffend mooi resultaat; dank! Erg prettig om op deze manier te bekijken waar de mogelijkheden en wensen lagen om het tot een mooi en functioneel geheel te krijgen!"


Een opfris beurt van je kantoor, praktijkruimte, wachtkamer

Ook voor een opfris beurt van je kantoor, praktijkruimte, wachtkamer etc. kan ik wat voor je betekenen. Uiteraard houd ik hierin rekening met je budget. Er is best wat mogelijk zonder dat het behoorlijk in de kosten gaat lopen. Kleine aanpassingen kun enorme effecten hebben. 

Neem hiervoor contact met me op en wie weet zit ik binnenkort bij jou op de koffie!

Zakelijke opdrachtgevers