Make-over Badkamer en Werkkamer
Geplaatst op 10 augustus 2021

Make-over Badkamer en Werkkamer

Ik ben samen met Maaike van Loif bezig met een totaal make over van een badkamer en een werkkamer. Zoals ik al eerder in de blogs heb omschreven doe ik een totale make-over in samenwerking met Loif. Ons eerste gerealiseerde ontwerp van een badkamer is bijna een feit. Op het moment dat je dit leest is het nog in volle gang.

Spannend

De werkkamer krijgt een complete kasten wand die door ons is ontworpen. Poeh best spannend weer hoe zoiets daadwerkelijk eruit gaat zien allemaal als het klaar is. De planning is gemaakt en viel nota bene midden in mijn vakantie. Maar gelukkig weet iedereen wat die moet doen en is Maaike wel gewoon bereikbaar. De klanten zijn ook op vakantie en hopelijk als ze terugkomen is alles klaar. Dat is wel ons streven als alles volgens planning loopt uiteraard.

Vertrouwen in het ontwerp

Bij de afwerking en de styling ben ik gelukkig wel aanwezig. Nog nooit eerder zoiets gedaan. Deze klanten lieten ons alles regelen. Geen bezoek aan showroom ed., volledig vertrouwen in ons ontwerp en kunnen. Hopelijk komen ze straks terug in een mooie nieuwe badkamer en kan hij weer heerlijk thuiswerken op zijn nieuwe werkplek. Lijkt me zo genieten!

Laat het aan ons over

Lijkt het jou ook wel wat om op vakantie te gaan en terug te komen in een compleet aangepakt interieur? Alles is mogelijk. Ga met ons in gesprek, wie weet tot snel!

Groetjes Maaike & Marloes

Loif & Roodbosch 

Zakelijke opdrachtgevers