Roodbosch blog maatwerk
Geplaatst op 17 maart 2021
Roodbosch blog maatwerk

Maatwerk

Wat is maatwerk eigenlijk? Maatwerk is iets unieks, iets speciaal voor jou gemaakt. Eigen ontwerp, passend in de ruimte. Men denkt heel vaak dat maatwerk heel erg duur is, maar dat vind ik reuze mee vallen. Je moet natuurlijk geen appels met peren gaan vergelijken.

Vooral als je bijvoorbeeld een unieke keuken wil. Of een wandkast die geheel wand vullend is met een indeling naar jou wens. Zo gaan we binnenkort een wandmeubel laten maken voor een thuiswerkplek, tevens sportruimte. Het bureau schuift in de kast zodat het roeiapparaat gebruikt kan worden in dezelfde ruimte. Als deze geplaatst wordt, ga ik het jullie laten zien:)

Ik heb thuis een wandje met een rare nis waar een kast moet komen. Deze moest niet te kolossaal worden maar wel veel opbergruimte hebben. Ik prijs me gelukkig met een handige man, die in elke ruimte in ons huis wel iets van maatwerk gemaakt heeft.

Zo maakte hij een (zwevend) kastje van underlayment. Mocht ik deze willen schilderen dan is dat uiteraard mogelijk. Maar voor nu vind ik het kastje perfect. Eigenlijk niks bijzonders maar wel in een maat die afwijkend is en niet kant en klaar te koop is.

Dat dus, MAATWERK!

Ik vind het heerlijk om zelf een wandkast, bed, keuken, etc. te mogen samenstellen en hiervoor een ontwerp aan te leveren. Want er is oneindig veel mogelijk en dat maakt MAATWERK zo leuk! (en praktisch)

Heb je tips nodig voor je interieur, ik help je graag! 

Benieuwd naar de tarieven? 

Zakelijke opdrachtgevers