Maak van elke dag een feestje gewoon omdat het kan!
Geplaatst op 2 juni 2021

Maak van elke dag een feestje, gewoon omdat het kan!

Ik hou er niet van. In alle opzichten. Geen all-in vakantie of afhaalmaaltijd. Geen showroom interieur of geheel kloppend geheel. Bah niks aan, zo voorspelbaar.

Ik hou van elke dag anders, elk jaar weer een nieuwe inspirerende reis. Letterlijk en figuurlijk. Ik hou van lekker onverwachts. Nog lang niet klaar voor de bingo en de geraniums. Tenzij je daar een leuk feestje van kan maken.

Het gaat vaak om de combinatie. Die geraniums zijn best leuk in een hip interieur. Die afhaal maaltijd kan best een welkome oplossing zijn, er waardeer je alleen maar omdat je dan een keer niet hoeft te koken. Of is het puur gemak? Ik wil graag geprikkeld en geïnspireerd worden op alle vlakken. Nieuwe mensen ontmoeten, andere inzichten krijgen, en verbaast zijn over je 1e indruk die echt niet altijd klopt. Zo is het ook met interieurs. Ik kom overal letterlijk binnen. Nieuwe mensen in een voor hun passend interieur. Soms ook echt niet wat je verwacht. Soms zijn keuzes gemaakt vanuit gemak of omdat je jezelf niet meer weet te inspireren.

Elke dag all-in. Je ziet het niet meer, maar ik weet zeker dat er nog genoeg verassende mogelijkheden zijn! Ook voor jou (t)huis! Maak van elke dag een onverwacht feestje! Gewoon omdat het (weer) kan!


Fotocredits: @tessyishere

Zakelijke opdrachtgevers