Koos inspiratieloos
Geplaatst op 26 mei 2021

Koos inspiratieloos

Koos inspiratieloos. Mensen vragen mij vaak waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Nou ik kan je zeggen dat deze extra hersencel bij mij altijd aan staat.

Ben ik in het bos dan zie ik mooie kleuren en structuren bij elkaar van de bomen, het gras de bloemen of bladeren. Zit ik in de wachtkamer bij de tandarts dan kijk ik naar de combinatie van kleuren die mensen daar dragen en zie ik een mooie match. Sta ik in de file dan kijk ik vaak naar de verschillende vormen van auto’s en hun verlichting. Loop ik in de stad dan zie ik mooie prints samensmelten. Inspiratie is overal.

Zo was ik laatst een weekje op vakantie aan zee. Het weer was redelijk bagger maar ik ging helemaal op in de schelpen. Zo wonderlijk, de natuur is zo mooi!

Vaak als ik midden in een proces zit voor een grote opdracht vallen gaande weg alle puzzelstukjes op zijn plek. Door erop uit te gaan, te lezen en ook  op sociaal media te kijken krijg je zoveel inspiratie. Dit proces staat echt nooit stil.


Heb jij ook zoveel ideeën maar weet je niet waar je moet beginnen? Krijg je er geen structuur in en weet je niet of alles bij elkaar past? Kom je niet tot een plan dat je in stappen uit kunt werken? Ik help je graag verder mooie plannen concreet te gaan maken. Of ben je koos inspiratieloos maar wil je wel een heerlijk thuis, dan kom ik je graag een bakje vreugde en inspiratie brengen!

Locatie: Marieke Vennik
Foto: Annabel Jeuring

Zakelijke opdrachtgevers