Kleur issues
Geplaatst op 6 mei 2020

Kleur issues

Af en toe vragen vrienden en kennissen me op een verjaardag welke kleuren zou jij bij ons op de muur doen? Of sturen ze me vanuit de bouwmarkt een foto van hun gekozen staaltjes. Wonderbaarlijk genoeg denken ze dat ik ten eerste vanuit een foto van een staal een keuze kan maken en dat terwijl ze het niet eens in hun eigen huis op de desbetreffende wand hebben gehouden i.v.m. het daglicht. Zo grappig hoe makkelijk mensen denken dat het is. Neem altijd je staal mee naar huis, desnoods een hele reeks en plak ze op de muur en bekijk ze bij daglicht en avondlicht.  En kijk het een paar dagen aan. Past het bij de rest van de ruimte, je vloer, je raambekleding, keuken, bank etc etc.

Nu ben ik zelf thuis met de trap bezig. Kleurkeuzes genoeg, elke trede heeft inmiddels een andere kleur zodat we elke dag met zijn allen kijken wat we het mooiste vinden. Ook mijn kinderen hebben hierin een duidelijke mening. Het hangt tussen roze en blauwtinten, maar nu nog welke?! En ik als blinde vlieg moet vooral een kleur die niet te donker is. (ja ja het is iets met leeftijd, en geen diepte meer kunnen inschatten, een bril die gedragen moet worden maar die ik haat) Zo kijken we dit gekleurde tafereel al vanaf december aan…. Niet om de keuze voor de kleur want daar zijn we inmiddels uit (soort van denk ik 😉) Maar wat een (takke) klus is dit. Dus deze mei vakantie met voorspelling regen, moet het toch eens eindelijk gaan lukken! Wordt vervolgd….

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van kleuren op je wanden, gordijnen, je vloer of de indeling en wil je ook lekker aan de klus, maar kom je er niet uit….. Dan kom ik je graag helpen bij deze keuzes,  maak hier je afspraak voor een brainstormsessie

Zakelijke opdrachtgevers