Roodbosch blog kleur
Geplaatst op 3 februari 2021

Kleur is echt mijn ding!

Ik hou zo van kleur, maar er is zoveel keus! Ga je voor een mooie basis tint op de wand en zorg je voor accentkleuren in je meubels of accessoires? Of kies je juist voor ton sur ton? Is kleur in je interieur ook voor jou zo’n dilemma?

Hoe ga je deze kleuren toepassen in je interieur? Neem stalen mee en bekijk deze bij daglicht maar ook in de avond. Plak ze tijdelijk op de muur op een donkere en een lichte plek in je huis. Of koop een kleurentester en zet er een aantal vlakken mee op de muur.  Daglicht doet zoveel met een kleur (noorderlicht of zuiderlicht is nogal een verschil). Kijk ook goed wat de kleur bij de vloer doet. Denk ook eens aan een mooi behang! Maak een mooie accentwand met een print. Of een mooi fotobehang.

Durf je het niet aan om kleur op de muur te zetten? Kies je voor een mooie warme basis tint. Dan kun je dat kastje van oma evt. een mooie accentkleur schilderen. Of een aantal  kussens kopen voor op je bank in een print en/of met kleur. Of je kiest voor een vloerkleed een kleur die je meubels mooi verbind.

Ik krijg heel vaak een appje met de vraag, staat deze kleur mooi op onze wand? En dan krijg ik een foto met een staaltje te zien. Dit is echter niet vanaf een foto uit te zoeken. In elk licht, in elk huis en bij elke vloer is de kleur anders.

Neem rustig de tijd om hierover een beslissing te maken. En kom je er niet uit? Bel me dan voor een kleuradvies.

Zakelijke opdrachtgevers