Ik wil zon (licht)
Geplaatst op 27 januari 2021

Ik wil zon (licht)

De lakens buiten hangen. Alles lekker open kunnen zetten om de eerste zonnestralen binnen laten. Koffie drinken in de tuin. Vakantieplannen maken, erop uit! Heb jij ook zo’n zin in de Lente?

Ik heb zin in de lente……(sorry ik kan niet wachten ) Bloembollen, zonlicht, warmte, s ’avonds en s ’morgens licht,  meer energie. Ik heb er zo behoefte aan tijdens deze donkere dagen. Vooral aan (zon)licht en energie. Alles lijkt mooier in het licht. Verlichting is daarom ook een essentieel iets (in alle opzichten). We hebben het nodig! Voor onze energie, om te ontspannen of om bij te lezen.

Ik breng graag dat stukje lente en frisheid bij jou thuis! Een fris kleurtje op de muur, een goed verlichtingsplan of gewoon de boel eens lekker omgooien. Ik kom je graag een handje helpen! 

Met 2 uurtjes advies aan huis (brainstormsessie), pakken we al je puntjes aan. Je kun hiermee gelijk aan de slag! Samen met jou maak ik een lijst met links en kun je online alles gelijk bestellen. Ook voor het schilderen van de wanden etc. etc. En mocht jezelf niet handig zijn, dan heb ik hiervoor mijn adressen met vakmensen 😉

Heb jij dat extra handje nodig? Plan dan nu een brainstormsessie in.

Zakelijke opdrachtgevers